Mickey Mouse op de Apple Watch.

Laat Mickey en Minnie Mouse op je Apple Watch vertellen hoe laat het is [video]

Wil je horen hoe laat het is? Laat Mickey of Minnie Mouse dan de tijd voor je uitspreken. In watchOS 3 voor de Apple Watch laat je Mickey en Minnie Mouse met een tik op het scherm zeggen hoe laat het is.

Mickey Mouse op de Apple Watch.
Op de Apple Watch kun je Mickey Mouse instellen als wijzerplaat, waardoor hij met z’n handen aangeeft hoe laat het is. Vanaf watchOS 3 kun je ook Minnie Mouse op je wijzerplaat zetten en daar is nog een extra functie bij gekomen. Zowel Mickey Mouse als Minnie Mouse kunnen de tijd hardop uitspreken met hun originele Nederlandse stemmen.

Mickey Mouse en Minnie Mouse op de Apple Watch

Om Mickey Mouse of Minnie Mouse op je Apple Watch in te stellen, wijzig je simpelweg je wijzerplaat. Dit doe je door stevig op het scherm van je Apple Watch te tikken en de juiste wijzerplaat te selecteren. Je kunt ook direct vanaf een wijzerplaat wisselen naar een andere versie door vanaf de zijkanten van het scherm te vegen. Meer over het aanpassen van wijzerplaten, lees je in onderstaande tip.

Als je watchOS 3 of nieuwer op je Apple Watch hebt staan, kun je Mickey en Minnie Mouse ook hardop de tijd laten uitspreken. Het enige wat je daarvoor hoef te doen, is om op de wijzerplaat te tikken zodra Mickey Mouse of Minnie Mouse zichtbaar zijn. De tijd wordt dan hardop uitgesproken. Let er wel op dat je het geluid van je Apple Watch aan zet. Dit kun je doen via het Bedieningspaneel. In onderstaand filmpje hoor je hoe dit in de praktijk klinkt.

Wat Mickey of Minnie tegen jou zegt, is bovendien afhankelijk van het moment van de dag. ‘s Ochtends krijg je vaak een enthousiaste goedemorgen, terwijl je later op de avond een slaap lekker-groet krijgt. Op welk moment je het ook vraagt, Mickey en Minnie zullen je altijd vertellen hoe laat het is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt september 2016
Categorieën Apple Watch, Basisfuncties
Onderwerpen apple watch, disney, watchos 3