Toy Story met Buzz Lightyear op de Apple Watch.

Toy Story op de Apple Watch: zet Woody, Buzz en meer op je horloge [video]

Fan van Toy Story? Je kan Toy Story-personages op de wijzerplaat van je Apple Watch zetten. Word begroet door Woody, Buzz Lightyear, Jessie en meer als je op je horloge kijkt!

Woody en Buzz Lightyear op je Apple Watch

Op de Apple Watch kon je al een wijzerplaat instellen met Mickey en Minnie Mouse, maar er zijn nog meer Disney-personages die je kan toevoegen. Je kan namelijk kiezen uit allerlei Toy Story-personages. Met Woody, Buzz Lightyear en Jessie heb je altijd een leuk Disney-personage op de wijzerplaat van je Apple Watch. Wij laten zien welke personages er zichtbaar zijn en hoe je dit instelt.

Toy Story op Apple Watch instellen

De personages uit de Disney-klassieker Toy Story zijn in watchOS 4 toegevoegd en werken dus op alle modellen van de Apple Watch. De personages verschijnen in korte en grappige animaties op de wijzerplaat van je horloge. Waar Mickey en Minnie Mouse nog de tijd aanduiden met hun handen, wordt in de Toy Story-wijzerplaat de tijd gewoon digitaal weergegeven.

Toy Story met Buzz Lightyear op de Apple Watch.

Om de Toy Story-wijzerplaat in te stellen, doe je het volgende:

  1. Druk stevig op de wijzerplaat van je Apple Watch.
  2. Tik op de grote plus, achteraan de lijst van wijzerplaten.
  3. Kies in de lijst voor de Toy Story-wijzerplaat en tik het scherm aan.
  4. Druk vervolgens weer stevig en kies voor Pas aan om uit drie opties te kiezen: Toy Box, Buzz Lightyear, Woody en Jessie. Bij Toy Box worden allerlei animaties van personages afgewisseld, ook van de overige Toy Story-personages.
  5. Druk op de Digital Crown om het bewerken af te sluiten.

In onderstaande video zie je hoe je de Toy Story-wijzerplaat moet instellen.

Click here to display content from Cloudup.
Learn more in Cloudup’s privacy policy.

Bekijk video: Toy Story watchOS wijzerplaat instellen.

Toy Story op Apple Watch: van Woody tot Rex

De Toy Box-stand is veruit de leukste optie voor een Toy Story-wijzerplaat. Elke keer dat je je pols omdraait, wordt er een willekeurig Toy Story-personage getoond met een grappige korte animatie. Het gaat om veel verschillende bewegingen, dus er is altijd wel wat leuks te zien. Bovendien heb je bij de Toy Box-stand ook allerlei andere personages, zoals Rex de dinosaurus, Hamm het spaarvarken en de bekende aliens. De wijzerplaten zelf maken helaas geen geluid zoals bij Mickey en Minnie Mouse.

Bekijk in de video hieronder welke Toy Story-animaties er allemaal beschikbaar zijn.

Click here to display content from Cloudup.
Learn more in Cloudup’s privacy policy.

Bekijk video: Toy Story animaties

Bekijk ook

Laat Mickey en Minnie Mouse op je Apple Watch vertellen hoe laat het is

Wil je horen hoe laat het is? Laat Mickey of Minnie Mouse dan de tijd voor je uitspreken. Op de Apple Watch laat je Mickey en Minnie Mouse met een tik op het scherm zeggen hoe laat het is.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch