Archief voor 'Apps'

Documenten scannen in Notities-app op iPhone

Documenten scannen in de Notities-app: meteen erop schrijven sinds iOS 17

Heb je nog veel papieren documenten in huis slingeren? Met de Notities-app op de iPhone en iPad kun je eenvoudig documenten inscannen, zodat je ze daarna kunt archiveren of doorsturen. In dit artikel lees je hoe je dat doet. Ook leggen we je uit wat er op dit gebied nieuw is vanaf iOS 17 en iPadOs 17.

Zo beveilig je je WhatsApp-account met tweestapsverificatie

Tweestapsverificatie in WhatsApp werkt net even anders dan bij veel andere apps. Je maakt als extra beveiligingsstap juist een pincode aan, in plaats van met eenmalige codes te werken. In deze tip leggen we uit hoe het werkt.

Telefoongesprek opnemen van iPhone

Telefoongesprekken opnemen met de iPhone

Wil je iPhone telefoongesprekken opnemen, dan heb je een aantal opties. Het opnemen van een gesprek is mogelijk met apps of met hardware-oplossingen en in deze tip bespreken we een aantal.

· 3 reacties
App Store op Apple Watch

Apple Watch-apps installeren en verwijderen

Apps installeren op de Apple Watch gaat net even anders dan je gewend bent. In deze tip leggen we uit hoe je apps er automatisch op laat verschijnen, en hoe je ze ook weer verwijdert en wat je kan doen als het installeren vastloopt.

Zakelijke MacBook en iPhone

Zakelijke apps beschikbaar stellen in bedrijven en organisaties

Werk je in een organisatie en heb je voor je werk een bepaalde app nodig, dan kun je die bijvoorbeeld privé aanschaffen en declareren bij de administratie. maar het kan handiger. Met Apple Business Manager en het iOS Developer Enterprise Program kun je apps beschikbaar stellen binnen een organisatie. Over beide oplossingen lees je in deze tip.

Google Maps Match

Restaurants zoeken met Google Maps

Eet je vaak buiten de deur? Dan kun je Google Maps gebruiken om goede restaurants te vinden. Google Maps weet welke restaurants trending zijn, hoeveel ze kosten en wat er op het menu staat. Aan de hand van foto's kun je zien of het restaurant bij je past.

App Store op de iPhone is traag

App Store-account wisselen op iPhone en iPad

Je kunt op de iPhone en iPad makkelijk wisselen tussen meerdere App Store-accounts. In deze tip lees je hoe het wisselen tussen accounts werkt, zodat je apps van andere accounts en uit buitenlandse App Stores kunt downloaden, of apps kunt uitwisselen met huisgenoten.