Reacties voor: YourTube: nieuwe applicatie om YouTube-video’s naar iPhone te downloaden (Cydia)

YourTube is een nieuwe applicatie voor Cydia, waarmee je YouTube-video's kunt downloaden op je iPhone. Het is mooi geïntegreerd met YouTube zelf: er verschijnt een downloadknop in de officiële applicatie en je kunt de bestanden daarna via SSH van je iPhone halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
28 reacties
 1. en is dit direct vanuit ipod te bekijken?
  leuke app 🙂

 2. MxTube bestaat niet meer.. Maar hij staat wel op mijn iPhone met werkende functionaliteit op 3.0.. Nieuwigheden hoeven we evenwel niet meer te verwachten, dat wel..

 3. Ja precies. Bij mij werkt MxTube op firmware 3.0 (iPhone 2G) ook gewoon nog steeds.

 4. bij mij op 3.0 ook top app hahaha was ook leuk dat je de gedownload shit van mxtube als videoringtone kon gebruiken met vwallpaper/vringtone alleen op 3.0 niet want daar werkt vwallpaper niet op 🙁

 5. MxTube bestaat niet meer?!? Dan heb ik wat gemist zeker? Heb ‘m iig onder 3.0 nog gewoon werkend… (net nog getest)

 6. MxTube is “pas” gekomen met de nieuwe versie 1.5c. Op dit moment is hij bezig met versie 2.0 die het mogelijk moet maken om alle flv om te zetten om op iphone formaat. Meer info kan natuurlijk worden gevonden op:
  http://mxweas.com/blog/

 7. Origineel geplaatst door Vincent Verbist
  MxTube bestaat niet meer.. Maar hij staat wel op mijn iPhone met werkende functionaliteit op 3.0.. Nieuwigheden hoeven we evenwel niet meer te verwachten, dat wel..

  ik weet niet waar je het over heb, maar MxTube heb ik net nog gevonden in Cydia en die zal er nog wel blijven alleen geen updates meer. Er valt ook niets meer aan te verbeteren toch? ik gebruik het sinds 1.4 en nog steeds tevreden

 8. weer 2 dollar
  ondangs alle redenen die waarschijnlijk genoemd kunnen en zullen worden en meestal waar zijn

  vind ik het toch jammer dat ze betaal systeem in cydia hebben gebouwd
  gratis is gewoon altijd beter 😀

  maarja kijken kijken niet kopen 😀 doe t wel met de pc

 9. Het grote nadeel van YouTube bij mij thuis is dat de laadsnelheid van de zoekopdrachten en het bufferen van filmpjes heel langzaam is. (3gs) Met de 3g had ik dit niet.

  Volgens een aantal amerikanen ligt het aan de instellingen van m’n router met WiFi, in mijn geval de livebox van Orange/ wanadoo/online.

  Mxtube heeft er totaal geen last van en laad/download supersnel alle videos..

 10. @okkies:
  Vind ik ook erg jammer ja…

 11. Helaas zal MxTube niet meer verder worden ontwikkeld.

  wat is hier de bron van dan? ik zie zoals hierboven nergens staan dat dit het geval is? Misschien is deze nieuwe app ook van de zelfde maker??

  wel vet trouwens dat ie gewoon integreerd met de huidige app.. dat soort dingen zouden meer mogen. bijvoorbeeld echte plugins voor safari ofzo?

 12. Mx werkt hier top. Als er een functiekomt die vids meteen in itunes laad ga ik betalen tot die tijd voldoet mx.

 13. Ik gebruik ook iWoopie uit de appstore. Ik bij mij niet ‘buggy’ en is gratis. Disclaimer etc. zijn inderdaad in het Japans maar alle normale functies in het Engels.

 14. Na het upaten naar 3.0 was ik alles kwijt, dus jammer genoeg ook MXtube. die kan ik nu ook niet meer terugkrijgen, of wel?

 15. Waarom is de iwoopie een lite versie?

 16. Dit zou ik wel leuk vinden als Apple het toevoegt aan de YouTube applicatie.

 17. Origineel geplaatst door DChim
  Na het upaten naar 3.0 was ik alles kwijt, dus jammer genoeg ook MXtube. die kan ik nu ook niet meer terugkrijgen, of wel?

  Ik heb deze eergister nog opnieuw gedowned 😉

  Trouwens, ik blijf voorlopig zowiezo nog bij Max omdat deze ook zonder wifi werkt.

 18. Op mijn iPhone 2.2.0 stond een youtube app waar ik de filmpje op YouTube kon bekijken. Na de upgrade naar 3.0 is dit niet meer mogelijk. Mijn iPhone heeft ook een jailbreak. Hoe kan ik weer oipnieuw YouTube filmpje bekijken op de iphone? Met Safari lukt het ook niet meer. Iemand een hint?

 19. Origineel geplaatst door OSxMobile
  Hij is buggy en engels/japans, maar je kan ook youtube videos downloaden met iWoopie (http://www.google.nl/m/url?cd=1&client=safari&ct=res&ei=ht5sSpjODZLSjAeGy9XdAQ&hl=nl&oe=UTF-8&oi=blended&q=http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=310141169&mt=8&resnum=1&sa=X&usg=AFQjCNEoRSIkHPJE8PNcF30piwccum0x_A) Gewoon uit de App Store, geen jailbreak nodig!

  heeyy thnxx voor de tip 😀 meteen gedownload 😀

 20. volgens mij bestaat het nog wel maar werken ze er gewoon niet meer aan voort dus waarschijnlijk met 3.1 niet meer mogelijk door geen verdere ontwikkeling

 21. Origineel geplaatst door Tash
  Het grote nadeel van YouTube bij mij thuis is dat de laadsnelheid van de zoekopdrachten en het bufferen van filmpjes heel langzaam is. (3gs) Met de 3g had ik dit niet. Volgens een aantal amerikanen ligt het aan de instellingen van m’n router met WiFi, in mijn geval de livebox van Orange/ wanadoo/online.Mxtube heeft er totaal geen last van en laad/download supersnel alle videos..

  Hmmm en wat zou je moeten veranderen aan de instellingen van je router dan?? ik heb er namelijk ook last van met me 3GS…Met me 3G had ik dit niet..

 22. Zolang MXTube het nog doet download ik het niet..

 23. iWoopie is de shit. Werkt zonder JB 🙂

 24. Uuhm? Dus ik betaal twee dollar zodat ik een extra button in de youtube player krijg en als ik daar op druk krijg ik dezelfde functionaliteit als MxTube?

  No thanks, MxTube will do 🙂

 25. Origineel geplaatst door Ramon Smits
  iWoopie

  pffff iWoopie is gratis hoor 😛

 26. Wat een onzin, mxtube doet het fantastisch.

  Het is weer een manier om geld uit je zakken te kloppen, niks meer, niks minder!!

 27. ik heb yourtube zojuist geinstalleerd en ik vind het wel fijner dan mxtube. het downloaden zit nu gewoon in de youtube applicatie. ook heeft de youtube applicatie nu een mapje downloads waar dan je filmpjes in komen te staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.