YouTube 4K video's afspelen op een Mac

De beste YouTube-tips voor je iPhone, iPad en Mac

Met deze handige YouTube-tips haal je meer uit de app op iPhone, iPad en Mac. Alles over offline kijken, data besparen en 4K-video's afspelen.

YouTube-tips voor iPhone, iPad en Mac

Met YouTube kun je eindeloos kijken naar online filmpjes. Maar je kunt er nog meer uit halen als je deze YouTube-tips kent. Verbruik minder data, kijk in 4K-kwaliteit en maak afspeellijsten, zodat je altijd iets te kijken hebt! In deze lijst met YouTube-tips voor iPhone, iPad en Mac zie je wat je nog meer met de app kunt doen.

De handigste instellingen voor YouTube-app

Voordat je gaat kijken, zijn er allerlei instellingen en functies in de YouTube-app waar je van kan profiteren. Van de donkere modus tot aan incognito kijken: op allerlei manieren verbeter je de kijkervaring in de YouTube-app. Dit zijn de beste instellingen voor YouTube om optimaal filmpjes te kijken:

YouTube incognito gebruiken.

Tips voor YouTube tijdens het kijken

Tijdens het kijken van een filmpje, kun je ook je voordeel halen uit allerlei tips. Zo kun je sneller vooruit of achteruit spoelen, de beeldkwaliteit aanpassen en in één keer achter elkaar kijken dankzij afspeellijsten. Deze tips verbeteren de kijkervaring in YouTube:

Tien seconden vooruit spoelen in de YouTube-app.

Pro tips voor YouTube

Als je nog meer uit de app of YouTube wil halen, kun je deze pro-tips proberen. Met een trucje kun je bijvoorbeeld toch in 4K kijken op de Mac of filmpjes offline bewaren, zonder dat je hiervoor betaalt. Met deze trucs word je een echte YouTube-pro:

Wil je meer weten over YouTube, de apps en bijbehorende diensten? In ons overzicht lees je alles over YouTube.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
februari 2020
Onderwerp
Categorie
Diensten