Archief voor 'video'

Kino app van Halide makers

Halide-makers werken aan Kino video-app

De veelgeprezen camera-app Halide krijgt een tegenhanger voor video. Met Kino kun je onder andere je LOG-video's inkleuren, een functie die je alleen op de nieuwste iPhones vindt.

Slow-motion video

Slow motion-video's maken op iPhone en iPad

Met de iPhone kun je slow motion-video's maken zonder dat je speciale software nodig hebt. Lees hier hoe je de slow motion-video's maakt en zelf kiest op welk fragment je een vertraagd effect wilt zien.

RTRO app voor korte filmpjes

De beste iPhone-apps voor korte video's en filmpjes

Dankzij Instagram, Snapchat en Vine gingen we een jaar of vijf geleden opeens allemaal korte filmpjes maken. Vine bestaat niet meer, maar er zijn nog talloze diensten waarmee je korte filmpjes kunt maken. In dit overzicht hebben we een aantal apps verzameld, zowel voor het maken van korte filmpjes als voor het bekijken. Leuk om te delen en je hebt er vaak geen uitgebreide videoskills voor nodig!

De beste iPhone-statieven

Filmen met je iPhone en iPad: zo werkt het

De beste camera is natuurlijk degene die je op zak hebt. Met de iPhone en iPad kun je prima videofilmen en in deze tip lees je wat daarbij komt kijken. Er zijn zelfs professionele filmmakers die de iPhone gebruiken, vaak in combinatie met speciale software.