MacBook Air 2020

Praat mee: Apple’s nieuwe producten van het voorjaar van 2020

Apple heeft de eerste aankondigingen voor het voorjaar de deur uit gedaan. Zo is er een nieuwe MacBook en verwachten we nog meer aankondigingen deze maand. Praat hier mee over alle belangrijke nieuwe Apple-producten van het voorjaar van 2020!

Apple heeft geen groots maart-event georganiseerd, maar dat neemt niet weg dat er geen nieuwe producten onthuld zijn. Net als vorig jaar verwachten we dat Apple gedurende de week regelmatig nieuwe producten aankondigt. Wil je meepraten over deze nieuwe aankondigingen? Dan ben je hier aan het goede adres. Praat hier meer over Apple’s producten van het voorjaar van 2020.

Praat mee: Apple’s voorjaar line-up 2020

Gedurende de week vind je in dit artikel een overzicht van alle aankondigingen die Apple gedaan heeft. Als je wil laten weten over welke nieuwe producten jij het meest enthousiast bent of welke aankondiging jij nog hoopt te zien, is dit artikel de plek waar je moet zijn.

Wil je meer weten over de exacte aankondigingen, lees dan hier verder:

MacBook Air 2020

De rest van de maand verwachten we nog aankondigingen over de iPhone SE 2/iPhone 9 en nieuwe accessoires zoals Apple Watch-bandjes voor de lente. Zodra de aankondigingen officieel zijn, werken we dit artikel bij met de nieuwste aankondigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.