Reacties voor: Stalen Apple Watch krast snel – of zijn mensen gewoon onvoorzichtig?

De eerste klachten over krassen op de stalen Apple Watch zijn al op internet te vinden. Zijn het mensen die onvoorzichtig zijn, of krast staal altijd?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Dat die gaat krassen is logisch. Dus alles wat op dat vlak als probleem wordt beschouwd slaat nergens op. Elk duur horloge krast. Goedkoop ook overigens.

  2. Wat een dom gedoe weer, het is een gebruiksvoorwerp en dingen die veel gebruikt worden krassen nou eenmaal.. Of je moet er over voorzichtig mee omgaan… Mn iphone 6 achterkant zit ook wel vol krassen terwijl ik er een hoesje omheen heb zitten, lekker boeiend. Zolang het geen barsten zijn vind ik het best. 😉

  3. @JvG: mijn iphone 6 is nog steeds krasvrij. Als er krassen op zouden komen zou ik daar behoorlijk ziek van zijn. Krassen op een Apple watch wat ook nog een keer een sieraad is, zou ik behoorlijk ziek van zijn. Krassen op mijn Apple watch zou ik verschrikkelijk vinden en nog erger vinden dan een kras op mijn iPhone.

  4. alles krast, dus ook een Watch……

  5. Op mijn iPhone 6 nog geen krasje te bekennen zonder hoesje.. Doet @JvG toch iets verkeerd

  6. Origineel geplaatst door JvG
    Wat een dom gedoe weer, het is een gebruiksvoorwerp en dingen die veel gebruikt worden krassen nou eenmaal.. Of je moet er over voorzichtig mee omgaan… Mn iphone 6 achterkant zit ook wel vol krassen terwijl ik er een hoesje omheen heb zitten, lekker boeiend. Zolang het geen barsten zijn vind ik het best. 😉

    Heb je de iphone 24/7 op je nachtkastje liggen ?

  7. Origineel geplaatst door Broeder Marcus
    Heb je de iphone 24/7 op je nachtkastje liggen ?

    gewoon zuinig mee omgaan. Dat krast het echt niet. Geen zichtbare krassen in iedergeval.

  8. Origineel geplaatst door Cihan
    gewoon zuinig mee omgaan. Dat krast het echt niet. Geen zichtbare krassen in iedergeval.

    Oeps nachtkastje bericht was voor Ed bedoeld niet voor Jvg 🙂

    Heb zelf geen hoesje, die verstopt naar mij idee het mooie van de iphone.
    Maar hoe zuinig ik ook ben de eerste krasjes beginnen toch te komen bij mij na half jaar 🙂
    Gebruiks sporen lekker belangrijk kan altijd nieuwe cover opgezet worden…

  9. @Broeder Marcus: Als je een lelijk hoesje koopt wel ja.
    Ik ga m’n iPhone van 1000 euro niet in lelijk hoesje doen. Met een leren Apple hoesje is het gewoon mooi.

  10. Ikzelf loop nu al een jaar met een Bering horloge (staalversie met milanees bandje, Saffierglas en radio controlled) van maar 199 euro en op de behuizing is nog altijd geen kras te bespeuren. Als je een Apple steel watch koopt van +Duizend Euro die je iedere dag draagt mag dat gerust dezelfde kwaliteit bieden dus stop met die absurde verdedigende commentaren te posten.

  11. Is er al een Will It Blend filmpje?

  12. Natuurlijk… en als we een “normaal”horloge kopen dan maken we ons hier ook zo druk om en testen we het ook zo… Wat een nonsens.

  13. Ik vind het echt een drama dat iCulture zelf de term #scratchgate introduceert. Dat is de manier waarop dingen starten, die berusten op totale onwaarheden.

  14. Een kras zou ik verschrikkelijk vinden. Ik wikkel m’n iPhone 6 altijd in een doekje en de opgerolde iPhone gaat vervolgens in een washandje. Dat gaat m’n handtas in. Tot nu toe nog geen krasje gelukkig. Ik wil de Apple Watch straks sealen met plastic zodat er geen krassen op komen.

  15. Wat een onzin reacties hierboven! De klant kan niet onvoorzichtig zijn, want de klant is koning (tenzij je klant bent bij een verzekeringsmaatschappij). Bovendien, als je de Apple video over hun “super speciale” staal ziet en er honderden euro’s voor moet neertellen mag je verwachten dat het niet gaat krassen! Apple moet hier iets aan doen, helemaal omdat het niet gaat om een product dat je wegstopt in je broekzak (iPhone), maar om een altijd zichtbaar sieraad.

  16. Kleine krasjes zijn niet te voorkomen. Alhoewel ik geen enkele kras heb op mijn Iphone 6 . Ik heb een zwarte leren cover van apple en een dun glasplaatje op het scherm. Ideaal!

  17. Origineel geplaatst door Natasja Vogt
    Een kras zou ik verschrikkelijk vinden. Ik wikkel m’n iPhone 6 altijd in een doekje en de opgerolde iPhone gaat vervolgens in een washandje. Dat gaat m’n handtas in. Tot nu toe nog geen krasje gelukkig. Ik wil de Apple Watch straks sealen met plastic zodat er geen krassen op komen.

    Zo doe ik het dus ook. 🙂

  18. Origineel geplaatst door Falco: “Apple moet hier iets aan doen”.

    Wie praat hier nou onzin? Denk maar niet dat een stalen Rolex van €5.000 of 25.000 niet krast hoor! Die krast net zo hard. Dit is iets wat je altijd zal houden met gepolijst staal. En dan heb ik het niet eens over de (wit)gouden versie. Maar dit is juist wat de klok siert..

  19. Onbewust snij je een punt aan dat mij mateloos irriteert aan de Apple Watch: je schrijft dat Apple een beter metaal had kunnen gebruiken, maar dat de Watch dan nog duurder was geworden. Nee dus, maar de winst was gewoon iets minder geworden. En omdat de Watch pertinent te duur is, is het gewoon triest om te horen dat ze geen superieure materialen gebruikt hebben.
    En het gaat mij dus niet om de kwestie of dit metaal nu wel of niet te gevoelig is.

  20. Mijn Tissot horloge met Stainless steel krast ook bij normaal gebruik, was ook geen goedkoop horloge.

    Is bij de Apple Watch ook normaal dat het zal gaan krassen.

  21. Origineel geplaatst door Dekon7
    Ikzelf loop nu al een jaar met een Bering horloge (staalversie met milanees bandje, Saffierglas en radio controlled) van maar 199 euro en op de behuizing is nog altijd geen kras te bespeuren. Als je een Apple steel watch koopt van +Duizend Euro die je iedere dag draagt mag dat gerust dezelfde kwaliteit bieden dus stop met die absurde verdedigende commentaren te posten.

    Hier ben ik het dus helemaal mee eens. Mijn horloge van €250 euro heb ik nu twee jaar, veel om en veel gestoten en er zitten geen noemenswaardige krassen op. Zeker geen krassen zoals op de foto te zien zijn.

  22. Moest ik een Apple watch kopen (wat ik niet ga doen, dan zou ik er gewoon een hoesje rond doen. Klaar 🙂

  23. Mensen zijn gewoon onvoorzichtig en hebben geen respect meer voor hun spullen, zo verkocht ik ooit mijn iPhone 3GS aan een jonge gast, hij pakte hem uit de doos stak zijn simkaart erin en in zijn broekzak, samen met zijn sleutels.
    Ik moet nog altijd mijn eerste kras maken op iPhone of iPad en ik heb mijn iPhones vanaf het begin (2007). Werk wel altijd met een hoesje, een siliconen en een screenprotector heb ik nog nooit gebruikt.
    Let wat meer op je spullen en ze blijven prima maar……..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.