apple-watch-uitpakken-icultue

iCulture pakt uit: Apple Watch Sport en stalen Apple Watch [video]

iCulture pakt de Apple Watch uit. Tweemaal zelfs, want we hebben de aluminium Apple Watch Sport en de stalen Apple Watch bemachtigd. Kijk snel wat er in de doos zit!

apple-watch-uitpakken-icultueGisteren konden jullie al even meekijken via Periscope, toen we onze uitpakvideo aan het maken waren. We lieten zien wat er in de doos zit bij de 38mm Apple Watch Sport en de 38mm stalen Apple Watch met zwart leren armbandje, lieten alvast wat details zien en gaven antwoord op brandende vragen. Vandaag kun je het resultaat bekijken: onze uitpakvideo van de Apple Watch is klaar! Onze video is bijzonder, omdat we beide modellen uitpakken: de langwerpige verpakking van de Apple Watch Sport en de vierkante verpakking van de stalen Apple Watch. We laten duidelijk zien wat de verschillen zijn, zodat je nog beter kunt kiezen. Zoals je hopelijk begrijpt: dit is nog niet onze definitieve review.

De video is gemaakt tijdens het uitpakken van beide modellen. Onze uitgebreide en grondige review kun je over ongeveer een week verwachten. Vandaar nog even niets over onze ervaringen. We gaan ook nog niet uitgebreid vertellen wat we ervan vinden en of de bediening makkelijk is. Veel vragen daarover hebben we trouwens voor zover mogelijk al via Twitter en in onze Periscope-filmpjes bekeken. Helaas zijn die niet meer terug te kijken.

uitpakken apple watchOndertussen zijn we druk bezig om de twee Apple Watch-modellen helemaal binnenstebuiten te keren. De basisfuncties hadden we snel onder de knie, dankzij de uitlegfilmpjes van Apple. Maar er zijn ook dingen waar we wat intensiever naar willen kijken. Welke functies zijn nou echt handig, welke ga je eigenlijk niet gebruiken? En hoe zit het met vertraging bij het opstarten van apps, hoe bevalt het bellen? Genoeg om de komende dagen onze tanden op stuk te bijten.

Veel plezier met deze unboxing-video!

Bekijk ook de video van onze eerste hands-on van de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.