Shazam Apple Music aanbieding.

Shazam geeft twee, drie of meer maanden gratis Apple Music

Ben je nog geen abonnee van Apple Music, maar wil je de dienst wel eens proberen? Je krijgt nu via Shazam meerdere maanden gratis Apple Music. Normaal is de dienst maar 1 maand te gebruiken. De actie geldt tijdelijk, dus je moet er snel bij zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een aantal jaren geleden nam Apple Shazam over, waardoor de app nu onderdeel is van Apple. Hoewel de losstaande Shazam-app nog altijd bestaat (ook op Android), werkt de dienst wel steeds nauwer samen met Apple Music en Apple-apparaten. Er zijn speciale Shazam-afspeellijsten zoals de Shazam Top 50. Eind 2020 en eind 2021 gaf Shazam extra maanden Apple Music cadeau en nu is dat opnieuw het geval. Je kunt profiteren van meerdere maanden gratis Apple Music: 2 maanden, 3 maanden of misschien zelfs wel meer als je nog nooit een proefabonnement hebt gehad.


Hoeveel maanden je gratis krijgt kan per persoon verschillen, afhankelijk van je eerdere proefperiodes op Apple Music. Op onze accounts was

Shazam geeft tot vijf maanden gratis Apple Music

Vanaf nu tot en met 31 januari 2022 kun je tot vijf maanden gratis Apple Music krijgen. De duur van het Apple Music-aanbod verschilt per persoon en is afhankelijk van je eerdere eventuele gratis proefperiodes van Apple Music.

Gebruikmaken van deze actie is simpel. Er zijn twee manieren:

  1. Download de Shazam-app en herken een liedje. Vlak onder de knop ‘Volledige song afspelen’ zie je hoeveel maanden je gratis krijgt.
  2. Blader in de Shazam-app omlaag en tik linksboven op het tandwiel voor de instellingen. Je ziet nu bovenin de optie om 2, 3 of meer maanden Apple Music cadeau te krijgen.

Zodra je de voorwaarden accepteert, kun je gedurende de proefperiode onbeperkt gebruikmaken van Apple Music. De proefperiode geldt voor een individuele gebruiker en dus niet voor andere gezinsleden. Hou er ook rekening mee dat na de proefperiode automatisch geld in rekening gebracht wordt, omdat je dan over gaat naar de betaalde versie. Vergeet daarom niet op tijd Apple Music op te zeggen, mocht je dat niet willen.

Bekijk ook

Apple Music opzeggen: zo kun je je abonnement stoppen

Wil je Apple Music opzeggen omdat het te duur is geworden, of omdat je na de gratis proefperiode klaar bent met luisteren? Volg dan deze stappen om het automatisch verlengen van je abonnement uit te schakelen. Dat kan op meerdere manieren.

Andere manieren voor gratis proefperiode
Normaal geeft Apple nieuwe gebruikers van Apple Music maximaal drie maanden gratis. Deze Shazam-aanbieding is dus een goede deal. Maar er is nog een andere manier om zonder verplichtingen gratis Apple Music te krijgen. MediaMarkt geeft nieuwe gebruikers vier maanden gratis Apple Music. Op de speciale pagina hoef je alleen maar een code te genereren en die aan te klikken. Vervolgens wordt de code alvast voor je ingevuld, waarna je je vier maanden gratis kan claimen. Er is geen aankoop bij de MediaMarkt voor nodig.

Lees ook ons overzicht met de beste Apple Music tips en trucs, die zowel voor nieuwe gebruikers als voor pro’s goed van pas komen.

Bekijk ook

De beste Apple Music tips voor muziekliefhebbers

De mogelijkheden van Apple Music zijn groot en met deze tips haal je nog meer uit Apple's muziekdienst. Van het maken van afspeellijsten tot aan het beheren van je account: de beste Apple Music tips waar muziek in zit.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 23 december: Artikel bijgewerkt voor deal van 2021.
  • 2021 - 08 februari: Artikel bijgewerkt met nieuwe actie.

Reacties: 35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.