Shazam Apple Music aanbieding.

Shazam geeft opnieuw tijdelijk tot vijf maanden gratis Apple Music

Ben je nog geen abonnee van Apple Music, maar wil je de dienst wel eens proberen? Je krijgt nu via Shazam tot vijf maanden gratis Apple Music. De actie geldt tijdelijk, dus je moet er snel bij zijn.

Een aantal jaren geleden nam Apple Shazam over, waardoor de app nu onderdeel is van Apple. Hoewel de losstaande Shazam-app nog altijd bestaat (ook op Android), werkt de dienst wel steeds nauwer samen met Apple Music en Apple-apparaten. Er zijn speciale Shazam-afspeellijsten zoals de Shazam Top 50. Eind vorig jaar bood Shazam gebruikers tot vijf maanden Apple Music cadeau en nu werken de twee diensten opnieuw samen. Net als eind vorig jaar en eerder dit voorjaar kunnen gebruikers van Shazam profiteren van tot vijf maanden gratis Apple Music.

Zoals in de titel en in het artikel staat, geeft Shazam je tót vijf maanden gratis Apple Music. Het daadwerkelijke aanbod kan per persoon verschillen, afhankelijk van je eerdere proefperiodes op Apple Music. Het kan dus zijn dat je minder dan vijf maanden cadeau krijgt (bijvoorbeeld twee of één maand). Nieuwe gebruikers krijgen in ieder geval vijf maanden cadeau.

Shazam geeft tot vijf maanden gratis Apple Music

Vanaf nu tot en met 31 januari 2022 kun je tot vijf maanden gratis Apple Music krijgen. De duur van het Apple Music-aanbod verschilt per persoon en is afhankelijk van je eerdere eventuele gratis proefperiodes van Apple Music.

Gebruikmaken van deze actie is simpel. Er zijn twee manieren:

  1. Download de Shazam-app en herken een liedje. Volg de aanwijzingen in de app.
  2. Klik op deze link en verifieer je identiteit (iPhone en iPad) of scan de QR-code (Mac of pc) en volg de instructies.

Shazam en Apple Music deal van najaar 2021.

Zodra je de voorwaarden accepteert, kun je gedurende de proefperiode onbeperkt gebruikmaken van Apple Music. De proefperiode geldt voor een individuele gebruiker en dus niet voor andere gezinsleden. Hou er ook rekening mee dat na de proefperiode automatisch geld in rekening gebracht wordt, omdat je dan over gaat naar de betaalde versie. Vergeet daarom niet op tijd Apple Music op te zeggen, mocht je dat niet willen.

Bekijk ook

Apple Music opzeggen: zo kun je je abonnement stoppen

Wil je Apple Music opzeggen na verloop van tijd of na de gratis proefperiode? Volg dan deze stappen om het automatisch verlengen van je abonnement uit te schakelen. Dat kan op twee manieren.

Andere manieren voor gratis proefperiode
Normaal geeft Apple nieuwe gebruikers van Apple Music maximaal drie maanden gratis. Deze Shazam-aanbieding is dus een goede deal. Maar er is nog een andere manier om zonder verplichtingen gratis Apple Music te krijgen. MediaMarkt geeft nieuwe gebruikers vier maanden gratis Apple Music. Op de speciale pagina hoef je alleen maar een code te genereren en die aan te klikken. Vervolgens wordt de code alvast voor je ingevuld, waarna je je vier maanden gratis kan claimen. Er is geen aankoop bij de MediaMarkt voor nodig.

Lees ook ons overzicht met de beste Apple Music tips en trucs, die zowel voor nieuwe gebruikers als voor pro’s goed van pas komen.

Bekijk ook

De beste Apple Music tips voor muziekliefhebbers

De mogelijkheden van Apple Music zijn groot en met deze tips haal je nog meer uit Apple's muziekdienst. Van het maken van afspeellijsten tot aan het beheren van je account: de beste Apple Music tips waar muziek in zit.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 23 december: Artikel bijgewerkt voor deal van 2021.
  • 2021 - 08 februari: Artikel bijgewerkt met nieuwe actie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.