Shazam Apple Music aanbieding.

Shazam geeft opnieuw tijdelijk tot vijf maanden gratis Apple Music

Ben je nog geen abonnee van Apple Music, maar wil je de dienst wel (weer) eens proberen? Je krijgt nu via Shazam tot vijf maanden gratis Apple Music. De actie geldt tijdelijk, dus je moet er snel bij zijn.

Update 8 februari: Shazam heeft opnieuw een actie voor gratis Apple Music. Iedere nieuwe abonnee kan tot vijf maanden gratis Apple Music krijgen via deze link. Ben je geen gebruiker van Apple Music maar wil je de dienst wel proberen, klik dan op de link en volg de verdere stappen om je aanbieding te claimen. Deze keer geldt de aanbieding tot 31 maart 2021. Hou er rekening mee dat het aantal maanden Apple Music dat je cadeau krijgt kan variëren van één maand tot vijf maanden.

In de VS werkt Shazam hiervoor samen met Dolly Parton, die voor de Superbowl haar hit 9 to 5 omgetoverd heeft tot 5 to 9. Bij het Shazammen van dat nummer kregen Amerikaanse gebruikers de nieuwe aanbieding te zien, maar in Nederland kun je dus gewoon deze link volgen.

Oorspronkelijk artikel 30 november 2020
Een aantal jaren geleden nam Apple Shazam over, waardoor de app nu onderdeel is van Apple. Hoewel de losstaande Shazam-app nog altijd bestaat (ook op Android), werkt de dienst wel steeds nauwer samen met Apple Music en Apple-apparaten. Er zijn speciale Shazam-afspeellijsten zoals de Shazam Top 50 en onlangs is er een Shazam top 100 van het decennium toegevoegd. Nu werken de twee diensten opnieuw samen, want gebruikers van Shazam kunnen profiteren van tot vijf maanden gratis Apple Music.

Zoals in de titel en in het artikel staat, geeft Shazam je tót vijf maanden gratis Apple Music. Het daadwerkelijke aanbod kan per persoon verschillen, afhankelijk van je eerdere proefperiodes op Apple Music. Het kan dus zijn dat je minder dan vijf maanden cadeau krijgt (bijvoorbeeld twee of één maand).

Shazam geeft tot vijf maanden gratis Apple Music

Vorig jaar was er een soortgelijke actie, maar in Nederland was dit toen niet beschikbaar. Deze keer doet ook Nederland mee, zo is te lezen in de App Store-pagina van Shazam. Vanaf nu tot en met 17 januari 2021 kun je tot vijf maanden gratis Apple Music krijgen. De duur van het Apple Music-aanbod verschilt per persoon en is afhankelijk van je eerdere eventuele gratis proefperiodes van Apple Music.

Gebruikmaken van deze actie is simpel:

  1. Download de Shazam-app als je deze niet al hebt.
  2. Start de app en laat hem een nummer herkennen.
  3. In het resultatenscherm tik je op Volledige song afspelen.
  4. In het volgende scherm staat de aanbieding. Tik op Probeer het gratis om de actie te claimen.

Gratis Apple Music via Shazam.

Zodra je de voorwaarden accepteert, kun je gedurende de proefperiode onbeperkt gebruikmaken van Apple Music. De proefperiode geldt voor een individuele gebruiker en dus niet voor andere gezinsleden. Hou er ook rekening mee dat na de proefperiode automatisch geld in rekening gebracht wordt, omdat je dan over gaat naar de betaalde versie. Vergeet daarom niet op tijd Apple Music op te zeggen, mocht je dat niet willen.

Andere manieren voor gratis proefperiode
Normaal geeft Apple nieuwe gebruikers van Apple Music maximaal drie maanden gratis. Deze Shazam-aanbieding is dus een goede deal. Maar er is nog een andere manier om zonder verplichtingen gratis Apple Music te krijgen. MediaMarkt geeft nieuwe gebruikers vier maanden gratis Apple Music. Op de speciale pagina hoef je alleen maar een code te genereren en die aan te klikken. Vervolgens wordt de code alvast voor je ingevuld, waarna je je vier maanden gratis kan claimen. Er is geen aankoop bij de MediaMarkt voor nodig.

Lees ook ons overzicht met de beste Apple Music tips en trucs, die zowel voor nieuwe gebruikers als voor pro’s goed van pas komen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 08 februari: Artikel bijgewerkt met nieuwe actie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2021, 20:31
Via Via 9to5Mac
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, shazam
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.