Archief voor 'shazam'

Muziek luisteren

De beste apps voor muziek herkennen op je iPhone en iPad

Wil je muziek herkennen met je iPhone? Dat kan met apps! Wij hebben de beste apps voor het analyseren en herkennen van muzieknummers voor je in een lijst gezet. Zo ontdek je nieuwe nummers tijdens een feestje of het luisteren naar de radio.

Siri gebruiken voor Shazam muziekherkenning

Siri en Shazam: muzieknummers herkennen en terugzoeken

Dankzij Siri kun je snel muzieknummers herkennen. Siri werkt hiervoor samen met Shazam, maar het is niet nodig om de Shazam-app op je toestel te hebben staan. Hoe werkt dit en waar vind je de herkende muziek terug?

Klassieke muziek

Shazam herkent nu klassieke muziek van Apple Music Classical

Welke sonate is dit ook alweer? En het melodietje uit de STER-reclame klinkt wel erg bekend... wat is het? Als je door de komst van Apple Music Classical geĆÆnteresseerd bent geraakt in klassieke muziek, kan Shazam je nu helpen.

Apps voor muziekliefhebbers

Beste apps voor muziekliefhebbers op je iPhone en iPad

Welke apps moet je als muziekliefhebber Ć©cht op je toestel hebben staan? iCulture zet de beste muziek-apps voor je op een rijtje - en daarbij kijken we verder dan Spotify, Shazam en Apple's Muziek-app.

NowPlaying review

Review: creƫer een scherm voor elke speaker met NowPlaying

Heb je speakers in huis zonder scherm, dan herken je misschien wel situaties waarin je meer wil weten over de muziek die wordt afgespeeld of je weet de naam van het nummer helemaal niet (meer). Met NowPlaying moet die situatie worden voorkomen. In deze review lees je onze ervaringen met de app.

· 4 reacties