Reacties voor: Revolut werkt nu met Apple Pay in 16 landen, waaronder België

Revolut biedt vanaf vandaag Apple Pay in 16 landen, waaronder België. Dit werkt met een Mastercard op plekken waar deze creditcard wordt geaccepteerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Uit jullie artikel blijkt uit de ene alinea dat Nederland niet onder de landen valt waar Revolut en Apple Pay werkt. Vervolgens geef je in het Nederlands een beschrijving hoe je de kaart toe moet voegen.. Is dat voor de Nederlanders in het buitenland?

  2. Revolut, brilliante fintech met erg gebruiksvriendelijke app. Account is zo geopend. Vooral handig als je moet betalen in vreemde valuta. De wisselkoersen zijn vaak stukken beter dan bij traditionele banken/wisselkantoren.

    Nu alleen nog ff in NL beschikbaar aub….. 🙄

  3. Ik wacht nog op N26

  4. Ik heb een Revolut kaart en ik woon in Nederland. Het leek er even op dat ik de kaart kon toevoegen in de Wallet maar uiteindelijk werd dat niet goedgekeurd. Ik had de indruk dat je de kaart wel zou kunnen toevoegen en ook zou kunnen gebruiken in Nederland. Of kan je hem wel toevoegen maar alleen gebruiken in de nieuwe 16 landen?

  5. @Willem: als je regio op UK zit kun je de kaart wel toevoegen aan de wallet (en daarna weer terug zetten). Heb er inmiddels in UK/DE en NL al mee betaald

  6. (Red.) Informatie over Visa en Maestro bij Revolut toegevoegd.

  7. Origineel geplaatst door Remko
    @Willem: als je regio op UK zit kun je de kaart wel toevoegen aan de wallet (en daarna weer terug zetten). Heb er inmiddels in UK/DE en NL al mee betaald

    Ook als je een Nederlandse revolut kaart hebt? Mij lukt het niet namelijk en ik heb 2 fysieke en 1 online visa kaarten van ze.

  8. Origineel geplaatst door Remko
    @Willem: als je regio op UK zit kun je de kaart wel toevoegen aan de wallet (en daarna weer terug zetten). Heb er inmiddels in UK/DE en NL al mee betaald

    Origineel geplaatst door G
    Ook als je een Nederlandse revolut kaart hebt? Mij lukt het niet namelijk en ik heb 2 fysieke en 1 online visa kaarten van ze.

    Ik denk van niet, ik krijg het in ieder geval niet voor elkaar..

  9. @Remko: Na even te hebben getest met verschillende regio’s zoals UK, België en Duitsland lijkt deze truc niet meer te werken. Er komt namelijk een melding dat de kaart niet kan worden toegevoegd. Iemand nog een idee?

  10. Origineel geplaatst door Rico
    @Remko: Na even te hebben getest met verschillende regio’s zoals UK, België en Duitsland lijkt deze truc niet meer te werken. Er komt namelijk een melding dat de kaart niet kan worden toegevoegd. Iemand nog een idee?

    Misschien inloggen met apple id uit ander land dan NL? Was bij Boon ook het geval. Had wellicht te maken met alleen de app uit de app store kunnen downloaden.

  11. Of toch maar een ING rekening openen?

  12. Ik heb alles geprobeerd, regio naar UK, adres in de app naar UK, UK Apple ID, VPN met locatie UK maar het lukt niet om de kaart toe te voegen.

  13. Origineel geplaatst door Frank
    Ik heb alles geprobeerd, regio naar UK, adres in de app naar UK, UK Apple ID, VPN met locatie UK maar het lukt niet om de kaart toe te voegen.

    Mij ook niet. Ik denk omdat er een Nederlands adres aan de kaart is gekoppeld.

  14. De virtuele Mastercard is altijd toe te voegen aan de Wallet. Ook zonder regio te veranderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.