WWDC 2020 sticker

Praat mee over WWDC 2020: bespreek hier alle aankondigingen!

In dit artikel kun je meepraten over alle aankondigingen van WWDC 2020. Waar kijk jij naar uit? Wat vind je van alle onthullingen? We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van de nieuwe aanpak vindt. Je bent hier op de juiste plek om je mening te laten weten - of om onze poll in te vullen!

Heb jij ook zo uitgekeken naar de WWDC 2020? Wij in ieder geval wel en vandaag is eindelijk het moment aangebroken dat alles onthuld gaat worden. Om 19:00 vanavond trapt Apple de jaarlijkse WWDC-keynote af en kunnen we een stortvloed aan aankondigingen verwachten. Veel is al gelekt, maar er zullen toch ook nog genoeg verrassingen zijn om de livestream interessant te maken. Dit artikel is zoals gebruikelijk de centrale plek waar je je verhaal kwijt kunt over alles wat er is aangekondigd. Ben je tevreden over wat Apple gepresenteerd heeft, of mis je een functie waar je erg naar uit keek? Stem hier ook op onze poll!


Praat mee over de WWDC 2020-aankondigingen
Zelf kijken we erg uit naar iOS 14, maar ook watchOS 7 belooft weer erg veel interessante nieuwe functies te bevatten. En wat te denken van de veranderingen die er voor de Mac aankomen? Apple zal duidelijk moeten maken waarom de overstap van Intel naar ARM belangrijk is en vooral: wat de consequenties zijn voor jou als gebruiker.

Welk Apple-apparaat je ook hebt, er is vanavond voor ieder wel iets leuks te ontdekken. Apple onthult vanavond (bijna) alle details over de nieuwe software-versies voor Mac, iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV. Ook qua hardware staat ons misschien nog iets te wachten. Er zijn geruchten dat Apple hardware helemaal geschrapt heeft van het programma, maar tegelijk is het wel zo dat de software die nu wordt aangekondigd de basis legt voor hardwareproducten later dit jaar. In ons artikel over de verwachtingen van de WWDC 2020 lees je wat er allemaal aan zit te komen.

Bekijk ook

Aftellen naar WWDC: dit zijn onze verwachtingen van de keynote

Vandaag, op 22 juni, gaat de WWDC 2020 van start, maar wat kunnen we hiervan verwachten? In deze WWDC 2020 vooruitblik lees je onze verwachtingen voor deze speciale editie.

Wat was jouw favoriete aankondiging? Stem in onze nieuwe poll!

Poll niet (goed) zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Zo volg je de WWDC 2020 live
Apple trapt vanavond 22 juni 2020 om 19:00 Nederlandse tijd af met de presentatie van de WWDC. Er is zoals ieder jaar weer een Apple-livestream waarmee je het event live kan volgen. Je hoeft dan geen seconde te missen.

Bekijk ook

Zo kijk je vanavond de livestream van Apple's iPhone 14-event

Wil jij de livestream van Apple's iPhone 14 presentatie volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

WWDC 2020 volgen op iCulture
Op iCulture lees je al het nieuws zodra het aangekondigd wordt in artikelen die we constant bij zullen werken met nieuwe informatie. Je kan ook alle aankondigingen volgen in onze WWDC 2020 hub, waarin je later in de avond ook de samenvatting vindt. Via de website kun je ook desktopmeldingen instellen, zodat je een melding krijgt voor breaking news. Vergeet ook niet de iCulture-app (link) te installeren waar je de pushnotificaties voor in kunt stellen. Ook zullen we op Twitter via ons @iCulture account de keynote live mee tweeten. Wil je daar meldingen van ontvangen, schakel de pushnotificaties voor Twitter in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.