Archief voor 'WWDC 2020'

iCulture.nl afbeelding met logo

Dit vonden de Nederlandse developers van WWDC 2020

Wat vonden Nederlandse ontwikkelaars van het nieuwe format van WWDC 2020? Moet Apple het event volgend jaar ook online organiseren? En met welke features willen ze meteen aan de slag? iCulture vroeg het aan enkele Nederlandse developers.

iCulture.nl afbeelding met logo

Dit kregen we niet op WWDC 2020

WWDC 2020 is voorbij en dat betekent dat we kunnen terugblikken naar de aankondigingen die we wel en niet kregen. Er valt genoeg te ontdekken in de beta's, maar er waren toch ook een aantal verwachtingen voorafgaand aan WWDC, die niet uitkwamen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Praat mee over WWDC 2020: bespreek hier alle aankondigingen!

In dit artikel kun je meepraten over alle aankondigingen van WWDC 2020. Waar kijk jij naar uit? Wat vind je van alle onthullingen? We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van de nieuwe aanpak vindt. Je bent hier op de juiste plek om je mening te laten weten - of om onze poll in te vullen!

iCulture.nl afbeelding met logo

Gerucht: 'Geen nieuwe hardware tijdens WWDC'

Apple zou toch geen nieuwe producten willen aankondigen tijdens de WWDC 2020. Er gingen geruchten over een nieuwe iMac, maar dit zou nu later in het jaar plaatsvinden.

iCulture.nl afbeelding met logo

Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iOS 14

Apple gaat binnenkort iOS 14 aankondigen. Maar welke functies komen er dit jaar naar je iPhone? In deze vooruitblik op iOS 14 zetten we de recente geruchten, verwachtingen en wensen op een rij.

iCulture.nl afbeelding met logo

Officieel: dit is het WWDC 2020-programma vanaf 22 juni

Apple heeft de WWDC 2020 aangekondigd. Het evenement gaat van start op 22 juni en duurt een week. Dit jaar gaat het er anders aan toe dan in voorgaande jaren, omdat alles online plaatsvindt. Elkaar ontmoeten is er niet bij.