Philips Hue Play Lightstrip voor pc

Philips Hue komt met lightstrips voor je computerscherm

Het assortiment van Philips Hue wordt uitgebreid met een lightstrip voor achterop je beeldscherm. Het gaat om een gradient variant, die bedoeld is voor gamers en mensen die meer sfeer in hun werkkamer willen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 30 augustus 2022: Inmiddels is de lightstrip voor je pc te krijgen bij Amazon UK. Hij kost £129 voor 24- tot 27-inch schermen en £149 voor 32- tot 34-inch schermen. Je kunt ook kiezen voor een variant met hub.

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 5 augustus 2022.


Rond begin september kunnen we allerlei nieuwe tech-aankondigingen verwachten, als in Berlijn de IFA-beurs losbarst. Philips Hue is ook dit jaar weer van de partij. Hoewel de aankondigingen nog niet officieel zijn gedaan, is er al wel iets uitgelekt: een gradient lightstrip voor beeldschermen van 24-inch tot 27-inch. Nu is het de vraag of je dit als Apple-gebruiker graag op je mooie 24-inch iMac zult plakken. Maar op een extern scherm van Philips of Samsung kan het toch een leuk effect geven.

Philips Hue Lightstrip pc

De nieuwe ledstrip dook op bij de Amerikaanse online winkel van Best Buy. Het product is inmiddels weer offline gehaald, maar gelukkig “hebben we de foto’s nog“.

Het gaat om een kortere versie van de lightstrip die al voor televisies bestaat. De strip loopt van links naar rechts via de bovenkant, dus de rand aan de onderkant is niet verlicht. Door het kleurverloop kan zo een mooi effect ontstaan, zeker als de monitor vlakbij een witte muur staat.

Philips Hue Lightstrip pc

Er is ook een grotere beeldschermen komt van 32 tot 34 inch. Begin september zal alles duidelijk worden.

Bekijk ook

Meteen sfeer: dit zijn de beste ledstrips met HomeKit

Met een ledstrip of lichtslang kun je gemakkelijk meer sfeer in je huis brengen. In deze gids vertellen wij je over de beste lichtslangen en lightstrips voor binnenshuis en buiten. We geven daarbij voorrang aan ledstrips met HomeKit, omdat je die het makkelijkst met je Apple-apparatuur kunt aansturen. Ideaal voor wat sfeer, ongeacht het seizoen!

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.