iPhone 12 paars achterkant

Reacties voor: ‘De paarse iPhone is een eerbetoon aan Steve Jobs’

Apple verraste tijdens het Spring Loaded-event met een speciale, paarse uitvoering van de iPhone 12. Mogelijk heeft het iets te doen met Steve Jobs.

Reacties: 12 reacties

  1. Als je net een toestel hebt gekocht, wil je niet een maand te horen krijgen dat je ook voor een andere kleur had kunnen kiezen. Met het uitbrengen van een extra kleurtje halverwege het jaar, is die ‘pijn’ iets minder”

    Als je in december een Iphone 12 hebt gekocht, wil je ook 4 maanden later niet te horen krijgen dat je ook voor een andere kleur had kunnen kiezen. Het tijdstip is hier niet relevant! Het gaat voor sommigen toch wel echt pijn doen in de portemonnee als men de Iphone 12 wil ruilen voor deze kleur.

  2. Je moet er van houden. Ik persoonlijk vind het geen mooie kleur en begrijp überhaupt niet dat er wereldwijd zo’n ophef gemaakt wordt om een kleur van een telefoon. Bijna iedereen doet er na aankoop bijna direct een hoesje om en kleur is weg. Ja een paars hoesje, maar dan kun je net zo goed wat voor kleur telefoon hebben met vervolgens wat voor kleur hoesje dan ook. Ik wist zelfs niet eens meer welke kleur ik had dus even mijn mooie leren hoesje eraf gehaald. Ik heb dus een witte. 😬😉

  3. @Jeuvie: doe je toch een paars hoesje er om.. (vreselijk lelijke kleur imo)

  4. Je hebt ook nog de doorzichtige hoesjes, daar mee heb je bescherming en je behoud de kleur, maar ieder heeft natuurlijk zijn/haar eigen smaak.

  5. Origineel geplaatst door B3T0N8L0K
    Je hebt ook nog de doorzichtige hoesjes, daar mee heb je bescherming en je behoud de kleur, maar ieder heeft natuurlijk zijn/haar eigen smaak.

    Daar heb jij dan weer ‘een soort van’ gelijk in😜.

  6. Als dit de enige kleur was geweest waarmee het toestel zou zijn verschenen, dan had ik hem echt een jaar overgeslagen. Maar zoals het met alles gaat, er zullen vast mensen zijn die het wel mooi vinden.

  7. @Nick Seamore: En ik “snap” niet waarom mensen een lelijk hoesje om hun telefoon doen. Daarvoor koop ik niet zo’n duur ding om hem te “verstoppen”. Ik door er af en toe wel een sleeve omheen maar verder niks, zonde. Ik ben gewoon zuinig op m’n spullen.

  8. @Marko: en ik snap niet wat er mooi is aan een smartphone, hoesje is veel praktischer dan geen hoesje en net zo mooi en bied bescherming

  9. En ik maar denken dat het een eerbetoon is aan Prince die op 21 april vijf jaar overleden was.

  10. @Leo: Praktisch voor klunzen.

  11. @Marko: nee hoor kunnen pasjes in en wat cash, dankzij de Wallet hoef ik geen portemonnee meer mee.

  12. @Leo: Pasjes? Die gebruik je toch digitaal? Wat is cash ook alweer? Zwart geld? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.