Apple Watch Series 9 Magnetic Link FineWoven bandjes

FineWoven Magnetic Link-bandjes nu toch in de winkel

Op 22 september begon de Apple Watch-modellen van 2023. Eén accessoire ontbrak nog: de nieuwe Magnetic Link-bandjes van FineWoven materiaal. Die zijn nu met een paar dagen vertraging toch in de Apple Store beland.

Update 26 september 2023: Het Magnetic Link-bandje (€99,-) is nu te bestellen. Het bandje van FineWoven-materiaal bestond eerder al in een lederen variant. Je kunt kiezen uit de kastformaten 41mm en 45mm en de polsmaten S/M en M/L.

Kies uit deze kleuren:

Hieronder volgt ons eerdere artikel van 22 september 2023.

De Apple Watch Series 9 is vanaf vandaag beschikbaar en het handige bij Apple is dat je je horloge kunt combineren met elk gewenst bandje. Tenminste, als je oog is gevallen op een van de nieuwe Sport Loops of Solobandjes. Maar wie van plan was om de nieuwe FineWoven Magnetic Link te gaan dragen, moet nog even wachten. Najaar 2022 moesten we ook extra lang wachten op het nieuwe Trail-bandjes en nu is er opnieuw een accessoire dat niet op tijd de deadline heeft gehaald.


Als je in de Apple Store-app kijkt, dan is het Magnetic Link-bandje los nog niet leverbaar of af te halen. En als je tijdens het bestellen van een Apple Watch Series 9 een Magnetic Link probeert te selecteren krijg je een melding dat je later moet terugkomen.

FineWoven Magnetic Link bandje

Apple kondigde het nieuwe Magnetic Link-bandje vorige week aan tijdens het Apple Watch Series 9-evenement. Het bandje is niet CO2-neutraal, maar wel grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Het design en de sluiting zijn exact gelijk aan de lederen variant, die nog steeds bij andere winkels te vinden is. Je kunt kiezen uit drie kleuren: Oceaanblauw, Taupe en Evergreen en hij is verkrijgbaar in de maten S/M en M/L voor de Apple Watch van 41 mm en 45 mm.

Kies uit deze kleuren:

Gelukkig zijn er genoeg andere Apple Watch-bandjes om uit te kiezen, waaronder de nieuwe najaarskleuren 2023 voor bandjes.

Bekijk ook

Dit zijn de najaarskleuren 2023 voor Apple Watch-bandjes

Apple heeft nieuwe najaarskleuren voor de Apple Watch-bandjes onthuld. We gaan de herfst in met winterblauw, cipres, evergreen en meer. Dit zijn de nieuwe kleuren voor je pols!

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 26 september: We hebben het artikel bijgewerkt omdat het bandje nu in de winkel ligt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.