Reacties voor: Nederlandse Apple Store begint met verzenden van losse iPhone 4S

Apple Nederland is begonnen met het verzenden van de iPhone 4S, die mensen via de online Apple Store hebben gekocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
150 reacties
 1. Ik heb de mijne vanmiddag in ontvangst mogen nemen, besteld bij Apple.nl direct nadat het beschikbaar was. Echt een geweldige telefoon, kan er niet van af blijven!

 2. Die van mij stond al vanochtend zo en staat sinds 1uur op verzonden en zojuist track and tracé code ontvangen dus morgen binnen
  799 is ook al van mijn credit card afgeschreven

 3. Ja zag het net ook staan inderdaad! heb de 64 gig zwart besteld! hopelijk komt die snel!

 4. Die iphone is echt een ***** waanzinnig ding. Ik heb geen moment zonder gezeten deze week. Mijn batterijduur is geweldig en dit is meteen de beste telefoon die ik ooit gehad heb.

 5. @i: Geloof je het zelf…

 6. Mijn status staat nog steeds op wordt verwerkt. Heb hem op 21 okt. besteld Er staat levering tussen 1 en 8 november. Hoop dat het deze week nog is!

 7. Mijn bestelling in de Belgische Apple Store heeft eindelijk ook een status update gekregen.

 8. Mijn status is: verzendklaar. Ben heel benieuwd.

 9. Hier nog geen statusupdate 🙂 21e rond half 10 besteld! We wachten het rustig af 😉

 10. Bij mij staat hij ook op “verzending wordt voorbereid” maar nog geen bedrag op mijn credit card rekening. Ga er van uit dat ik hem in ieder geval nog voor het weekend heb!

 11. Bij mij is de status ook van ‘Artikelen worden verwerkt’ naar ‘Verzending wordt voorbereid’ veranderd!
  iPhone 4s
  zwart
  32GB
  besteld op 21 oktober rond 21.50u.
  Hopelijk heb ik ‘m deze week nog binnen!

 12. Ik heb hem denk ik rond 11:00 besteld meteen op die vrijdag.

  Mijn status is nu ook gewijzigd in “verzendklaar” alleen nog niet opgestuurd en nog geen track nummer.

  Hopelijk overmorgen binnen:)

 13. @Domtoren: Hier hetzelfde

 14. Haha ben ik even blij dat ik hem al binnen heb. Kan hem echt niet wegleggen, vooral het scherm tov 3GS. En Siri is gewoon gaaf.

 15. Weet er al iemand of ze in FNAC (België) aangekomen zijn? Of ander grootte retailers zoals Vandenborre?

 16. Ik heb hem al sinds vorige week vrijdag en kan er ook niet vanaf blijven. Maarja dat had ik ook met mijn vriendin de eerste week 🙂

 17. en nu heb jij je vriendin vervangen voor je Iphone 🙂

 18. Wordt verwerkt, levering 31oct-7nov… Annuleren is niet meer mogelijk… 16GB wit/32GB zwart… Ik kan niet wachten!

 19. @Marcelli: iphone vergelijken met je vriendin is niet zo goed……..
  Dat vinden de vriendinnen niet zo leuk want zij kunne geen 8Mp schieten met hun oog en dan nig bewaren ook. Of sms voorlezen daar zijn ze te lui voor

 20. Hmm…

  “Artikelen worden verwerkt Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 02 Nov, 2011 – 09 Nov, 2011”

 21. Ik redt me nog uitstekend met m’n iPhone 4, maar begin toch wel jaloers te worden op de eerste ontvangers van een 4S:p
  Wens jullie er veel succes en plezier mee;)

 22. Origineel geplaatst door Praia
  Hier nog geen statusupdate 21e rond half 10 besteld! We wachten het rustig af

  Same here, ik had ‘m rond 10:00 besteld. Levering 31 okt – 7 nov, maar nog geen statusverandering. Terwijl ik op ’t forum zie dat anderen die hetzelfde later hebben besteld al wel zijn verwerkt! Nog even afwachten en anders morgen maar eens Apple bellen.

 23. Hoezo morgen bellen?
  Het is toch maandag pas 7 november.
  Status update kan dus ook donderdag nog wijzigen en dan is hij maandag binnen.
  Snap niet zo goed waarom je dan morgen al moet gaan zeuren bij Apple.

 24. Heb ook meteen na de lancering op de store besteld. De levering wordt voorbereid. Ik wacht af.

 25. @Praia: Ik rond dezelfde tijd (22.45 of zo) en bij mij is er wel een statusupdate. Kan bestelling ook niet meer annuleren. Jeej 🙂

 26. Ik nog steeds de status Verzendig wordt voorbereid.. Bestelt op 21 okt om 11u.. Verwacht deze week binnen.. Hopelijk voor het weekend, heb ik dit weekend wat te doen.. 😀

 27. @i: Wanneer was direct nadat hij beschikbaar was? Rond hoe laat die vrijdagmorgen/middag?

 28. Nou zeg! Wie weet komen die 2 witte 64’s dan ook nog deze week onze kant op!
  Heb nog even zitten twijfelen tussen 32 en de 64 GB. Maar een uurtje filmen is al snel meer dan de helft van de 16 GB dus toen werd voor ons de keus al snel duidelijk.

  Have fun voor wanneer je je iPhone al hebt! Mocht dit dan ook meteen je eerste iPhone zijn, geloof me: Je wilt Nooit meer anders!

 29. Ik heb ook op 21 okt besteld en toevallig vandaag gebeld met de apple store. Daar vertelde ze me dat er niet bekend was wanneer het schip vanuit china zou vetrekken!!! Die hebben er dus weinig kaas van gegeten daar.
  Mijn status inmiddels ook aangepast naar verzending wordt voorbereid dus waarschijnlijk ook deze week leveren. Bellen heeft dus geen zin , gewoon de status volgen.

 30. Ondanks de mededeling dat bij T-Mobile een wachttijd was van 2-3 weken voor de 64 GB iPhone 4S heb ik hem vandaag al binnengekregen! Op de tweede werkdag na de officiële uitlevering.

 31. Die van mij staat nog steeds op Artiekelen worden verwerkt.
  Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb 😀
  Mijn samsung galaxy s is al verkocht

 32. Mijne besteld zodra het mogelijk was en ook meteen betaald, maar nada. En als ik hierboven zo lees betekent snel bestellen en vooruit betalen niet dat je vooraan in de rijd staat. Tijdens het bestellen stond er 1 a 2 week voor, maar nadat de bestelling was geplaatst stond er 1-8 nov. Dan mogen ze opschieten want ik ben 5 nov weg. Minpuntje.

 33. Ik heb een Iphone 4 (geen S ) en ben van plan een Nokia Lumia N800 te gaan bestellen met windows 7.5… PS ik kan nog steeds niet van mijn vriendin afblijven… Ach zij heeft ook een Ipone 4 dus we hebben wel “raakvlakken” 😉

 34. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

 35. Veel succes alvast voor de 4S’ers. Ik red mij nog heel goed met mijn 3GS 🙂

 36. Ik reageer nu met mijn gruwelijk mooie iPhone 4s, vanochtend ontvangen nadat ik hem de 21e s ochtends had besteld 😀 😀

 37. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

 38. Ik verbaas me er eigenlijk wel over dat de losse toestellen pas nu uitgeleverd worden. Mensen die keurig de 21e besteld hebben krijgen pas een week na de officiele lancering het toestel thuisgestuurd. Ik bedoel, als je in Oberhausen, Parijs of London gewoon binnen kunt lopen en een 4S kopen, waarom werd het toestel in NL dan pas nu verstuurd? Toch tekort aan 4S in NL? Enfin, de toekomstige bezitters zullen blij zijn, de 4 is al een toptoestel en als de 4S nog beter is… WOW!

 39. Op 21 oktober jl. (rond 16:45) de witte 4S (16GB) besteld. Nog niets over gehoord verder… 🙁

 40. Origineel geplaatst door Niels
  Hoezo morgen bellen? Het is toch maandag pas 7 november. Status update kan dus ook donderdag nog wijzigen en dan is hij maandag binnen. Snap niet zo goed waarom je dan morgen al moet gaan zeuren bij Apple.

  Op zich heb je gelijk, maar als mensen die later hebben besteld al wel een wijziging hebben en hem eerder zouden ontvangen dan ik, dan gaat er toch iets niet eerlijk. En daarom ben ik benieuwd of ik me zorgen moet maken. Even bellen voor info kan geen kwaad.

 41. @dirkjan82: Dat kan toch te maken hebben met de verschillende modellen, misschien heb je een model besteld wat minder voorradig is dan de andere.

 42. Gister de hele avond met een 4S mogen spelen.

  Ben nog niet echt onder de indruk van siri, leuk dat het allemaal (in het angels) werkt maar ik zie mezelf nog niet aan m’n telefoon vragen wat voor weer het wordt.. hij is een stukje sneller dan mijn 4 maar zag nu niet echt de meerwaarde waarom ik de 4 zou moeten inruilen voor een 4S. van3G(s) kan ik me de overstap wel goed indenken.

  Ik houd het nog een jaartje bij de 4 en hoop dat ze volgend jaar wel weer met een revolutie komen ipv een evolutie.

 43. Origineel geplaatst door Mike
  @dirkjan82:Dat kan toch te maken hebben met de verschillende modellen, misschien heb je een model besteld wat minder voorradig is dan de andere.

  Als ik het forum mag geloven niet. Iemand anders heeft percies hetzelfde model, ook 2 stuks zoals ik en later besteld. Maar al wel een statusupdate. Met het aantal of het model heeft het dus niets te maken.

  Ik vermoed dat ze gisteren wellicht voorraad hebben gekregen en gewoon begonnen zijn met klaarzetten voor verzending en dat ze daar vandaag mee verder gaan om dan later alles tegelijk te verzenden. Maar helemaal zeker weten doe ik dat niet.

 44. Origineel geplaatst door eiskoud
  Gister de hele avond met een 4S mogen spelen.Ben nog niet echt onder de indruk van siri, leuk dat het allemaal (in het angels) werkt maar ik zie mezelf nog niet aan m’n telefoon vragen wat voor weer het wordt.. hij is een stukje sneller dan mijn 4 maar zag nu niet echt de meerwaarde waarom ik de 4 zou moeten inruilen voor een 4S. van3G(s) kan ik me de overstap wel goed indenken.Ik houd het nog een jaartje bij de 4 en hoop dat ze volgend jaar wel weer met een revolutie komen ipv een evolutie.

  Klopt helemaal. Heb nu al meerdere keren met de iphone 4s gespeeld. Hij is inderdaad sneller als de 4 maar daar heb je het ook echt mee gehad. Voor die camera stap je niet over toch? Ik heb nog steeds een 3GS en ik moet zeggen dat deze prima functioneert op IOS5, stukken sneller dan IOS4.

  Ik wacht gewoon nog een maand of 9 tot de iphone 5 beschikbaar is.

 45. @Dirkjan82: Ik snap wat je bedoelt. Maar feit is wel dat Apple zich nog steeds houdt aan de gestelde leverdatum van 7 november.
  Mocht je maandag nog niks hebben, dan zou ik pas bellen, want dan gaat er iets niet goed.

 46. en ik nog maar denken dat als ik bij apple zelf bestel, lekker snel aan de beurt ben ..

 47. @dirkjan82: Ik denk dat je het best gewoon nog even een paar dagen geduld moet hebben 🙂 het komt allemaal vanzelf goed.

 48. Ik stap van een 3G (ja echt) over naar een 4S, dus ik denk dat ik niet weet wat ik ga meemaken.

 49. 21ste besteld om, 10:05

  en bestelling staat sinds gisteravond op
  Verzending wordt voorbereid

  hij gaat nu dus echt komen binnekort

 50. Origineel geplaatst door iPoppie
  Op 21 oktober jl. (rond 16:45) de witte 4S (16GB) besteld. Nog niets over gehoord verder…

  Ik heb ook de witte 4S (16GB) besteld op 21 okt 11:30 maar sta ook nog steeds op artikelen worden verwerkt 🙁

 51. Origineel geplaatst door Amien
  maandag nog niks hebben, dan zou ik pas bellen, want dan gaat er iets niet goed.

  Belachelijk! Slaat nergens op dat je bij KNP TMOBILE of welke provider dan ook eerder je tel kan krijgen dan als je hem direct bij Apple koopt.

 52. @D Sijperda: 24 oktober plus 7-14 dagen is..? Ok het scheelt 1 hele dag..

 53. Origineel geplaatst door mosfet livin loud
  21ste besteld om, 10:05en bestelling staat sinds gisteravond op Verzending wordt voorbereidhij gaat nu dus echt komen binnekort

  same here 😀 hopelijk voor de weekend

 54. 21e stond ik als eerste in de rij bij TM shop om 32GB wit te bestellen. Nog steeds geen belletje ontvangen…. :$

 55. Origineel geplaatst door benieuwd
  same here hopelijk voor de weekend

  Ik denk dat dat wel gaat lukken !!!! heb ik zo vermoeden van

 56. Hoelang duurde het bij jullie ongeveer dat de betaling binnen was bij Apple? Ik heb doormiddel van Overboeking gedaan maar staat nog op wachten op betaling gisteren doormiddel van een spoed boeking gedaan.

 57. Mmm, had ik hem dan toch maar bij Apple zelf besteld? T-Mobile kan helemaal geen indicatie geven wanneer mijn prepaid 64Gb wit geleverd zal gaan worden… 🙁

 58. Origineel geplaatst door Paco
  Origineel geplaatst door Amienmaandag nog niks hebben, dan zou ik pas bellen, want dan gaat er iets niet goed.Belachelijk! Slaat nergens op dat je bij KNP TMOBILE of welke provider dan ook eerder je tel kan krijgen dan als je hem direct bij Apple koopt.

  Bij Apple betaal je voor een los toestel dan ook iets minder.

 59. En zojuist is mijn status eindelijk veranderd in: VERZONDEN!!!!!!

 60. Ik sta sinds gisteravond op “Verzending wordt voorbereid”. Net als een kennis van mij, en die is zojuist naar “Verzonden” gegaan.

  “Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 31 Oct, 2011 – 07 Nov, 2011”

 61. 21 oktober ’s ochtends besteld, net mail dat hij verzonden is!

 62. Ontvangen van Apple.nl

  Beste Niels
  We hebben je bestelling met nummer W282922649 verzonden.

  Hieronder vind je de verzendgegevens.
  Het leveringsnummer is 8174359901.
  Je bestelling zal naar verwachting op of voor 03/11/2011 op het opgegeven adres worden bezorgd.

 63. 21 oktober ’s avonds besteld, ook net mail dat ie morgen afgeleverd wordt.

 64. Jeuj! Morgen moet ik mijn witte 64GB krijgen alst goed is. Kan ik de vrouw ook blij maken met mijn afgedankte zwarte 4 🙂

  Ben benieuwd en blij dat ik mijn order bij Apple uiteindelijk ook gedaan heb en bij Central Point geannuleerd heb. Daar bleef de leverdatum maar schuiven en schuiven!

 65. Zojuist is mijn bestelstatus weer gewijzigd in “Verzonden”! bestelling zal naar verwachting op of voor 03/11/2011 op het opgegeven adres worden bezorgd. yeah!!

 66. hier ook verzonden krijg net mail

  Besteld 10:05 op de 21ste

  Ben echt benieuwd !!! en heb echt zin om er mee aan de slag te gaan

 67. 21 in de avond besteld. Zal vandaag wel verzonden worden.

 68. Yes! Zojuist een e-mail bevestiging ontvangen dat mijn iPhone 4S vandaag wordt verzonden en 3-11 wordt afgeleverd 🙂

 69. Ligt het aan mij of is het niveau op iphoneclub.nl nu gedaald tot een uitlaatklep voor mensen die elk posten wat de status is van hun bestelling? Dit is nog erger dan de Libelle 50+ vereniging… gaat serieus echt nergens over.

 70. @fanboy: Misschien zijn mensen enthousiast en willen ze dat delen?

 71. iPhone 4s op de 24 ste besteld !! Iemand enig idee hoelang dat nog gaat duuren ?? Of mensen die op de 22ste besteld hebben en al een status wijziging gehad hebben ??

 72. Status veranderd in verzonden, kan niet wachten. Zal wel morgen worden!!

 73. Ikke belg, besteld op 22 okt. Nog altijd ‘artikelen worden verwerkt’. 2x Iphone 4S 32Gb Zwart.

 74. Status verzonden 🙂 joepie

 75. Origineel geplaatst door Danny
  Bij mij is de status nog steeds niet gewijzigd: wordt verwerkt! 16gb white via Apple.com België ! Hoe zit t met de andere Belgen hier?

  De mijne is ook verzonden en komt normaal morgen aan 🙂
  21ste besteld in de Belgische Apple Store 😉

 76. @Paco: Zolang het gebeurt bij topics die over levertijden gaan, hebben wij er geen probleem in. Fanboy (= naam van degene die reageerde) zou zich even moeten verplaatsen in de mensen zelf: die vinden het leuk om dit te delen.

 77. YES, kreeg net een email dat ie verzonden is, gisteren was de status klaar voor verzending. hij wordt vanavond of morgen bezorgd 32GB Zwart

 78. Origineel geplaatst door Danny
  andere Belgen hier?

  Ik ben de mijne juist gaan halen bij FNAC. Enkel de 16gb (zwart en wit) waren binnengekomen.

 79. Bij mij ook nog steeds artikel wordt verwerkt… Betaald met overschrijving op 21 oktober.. Witte 32GB

 80. Artikelen worden verwerkt Verzendklaar:  1 – 2 Weeks Levert  02 Nov, 2011 – 09 Nov, 2011

  Iemand een idee of die deze week nog komt?

 81. Net gekeken & delivery date staat op morgen!! 🙂

 82. Still no update 🙁 Wacht nu al 2 dagen op een update.

 83. Origineel geplaatst door Melvin
  Ik sta sinds gisteravond op “Verzending wordt voorbereid”. Net als een kennis van mij, en die is zojuist naar “Verzonden” gegaan.“Verzendklaar: 1 — 2 Weeks Levert 31 Oct, 2011 — 07 Nov, 2011″

  Staat nu op “Verzonden”!

 84. @Gijs: Wanneer heb je hm besteld, wanneer kan die komen, welke data?

 85. Besteld 21/10 om 13.10 uur, bevestiging betaling 24/10, status nog steeds niet gewijzigd…om gek van te worden!

  Artikelen worden verwerkt Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 01 Nov, 2011 – 08 Nov, 2011

 86. Volgens mij word Apple alleen al rijk van alle rente op jullie vooruit betalingen. Jullie betalen direct ( daar ga ik vanuit ) maar Apple doet behoorlijk lang over leveren.

  En dat is kassa want zelfs met lage rente levert ze het veel geld op.

 87. Raar dat de eerste niet meteen vrijdag binnen kwamen, je verwacht toch dat de Apple store boven de providers gaat – zelf heb ik bij t-mobile besteld in ik krijg ‘m maandag binnen

 88. Origineel geplaatst door Melvin
  Origineel geplaatst door MelvinIk sta sinds gisteravond op “Verzending wordt voorbereid”. Net als een kennis van mij, en die is zojuist naar “Verzonden” gegaan.“Verzendklaar: 1 — 2 Weeks Levert 31 Oct, 2011 — 07 Nov, 2011″Staat nu op “Verzonden”!

  De “Volg verzending”-knop is nu actief.
  “Verwachte bezorgdatum (Voor wijzigingen vatbaar) Nov 03, 2011”

 89. Origineel geplaatst door Douwe
  Artikelen worden verwerkt Verzendklaar:  1 — 2 Weeks Levert  02 Nov, 2011 — 09 Nov, 2011Iemand een idee of die deze week nog komt?

  Ik gok vrijdag. Denk dat hij vandaag of morgen naar “Verzonden” gaat.

 90. Bestelstatus voor 4s 64 GB (WIT) + dock staat op VERZONDEN….Finalmente!!!!!

  Ik heb em 21/10 rond 11:30u besteld. Track&Trace geeft aan morgen 3/11 bezorgd.

  Mijn eerste Iphone is bijna een feit (NB heb al wel een Ipad dus ervaring zal niet helemaal nieuw zijn), maar nu kan ik ook bellen…..LOL :0)

  Ik hoop dat degene die nog wachten op voortgang in de bestelstatus snel dezelfde boodschap krijgen….dan kan het grote genieten gaan beginnen….

 91. Hij is verzonden. (21ste in de avond besteld) morgen wordt hij afgeleverd.

 92. @Paco: En betaald met creditcard zeker? Had ik ook beter kunnen doen dus!

 93. Kan ook zijn dat mensen de reacties door lezen om te zien hoeveel mensen op hun iPhone 4S zitten te wachten.
  Ik zelf heb een HTC, ook populair merk, ik had hem vlak nadat ie uit kwam ndat ik hem bestelde binnen 24 uur en als ik dat altijd lees met levertijden in begin van nieuwe iPhone release dan vind ik dat om te huilen ( Niet dat ik een iPhone zal kopen, toen Apple mijn iPhone 3G langzaam maakte ben ik overgestapt op Android )

 94. Origineel geplaatst door Wesley
  Volgens mij word Apple alleen al rijk van alle rente op jullie vooruit betalingen. Jullie betalen direct ( daar ga ik vanuit ) maar Apple doet behoorlijk lang over leveren.En dat is kassa want zelfs met lage rente levert ze het veel geld op.

  Er was (in ieder geval tot gisteren) nog niks afgeschreven van mijn Visa Card.

 95. Chips, betekent dat ik denk ik nog eventjes geduld moet hebben 🙁
  Ik heb ‘m (zwart 16GB) de 28e besteld:
  Artikelen worden verwerkt Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 03 Nov, 2011 – 10 Nov, 2011

  Al iemand anders met dezelfde levertijd waar het inmiddels op verzonden staat?
  Ik had stiekum gehoopt op levering inderdaad op 03 nov = morgen maar dat zal er niet in zitten :-(((

 96. Vraagje; je kan bv filmpjes toch wel doorsturen naar je andere devices en dan deleten van je iphone? Ik heb nl slechts de 16 G besteld omdat ik ook een ipad2 64G 3g heb en een iMac. De 4s vervangt mijn oude 1st generation iphone met 8G. muziek heb ik streaming via Spotify.
  Toch twijfel of ik niet toch 32G moet nemen. Kan mijn bestelling nu nog wijzigen….

 97. Had hem nergens besteld en heb hem al bijna weer versleten! Gewoon overgenomen van een verlenger. Hij het abbonoment en ik de iPhone 4s in de seal voor dezelfde prijs als jullie. Scheelt een hoop stress!

 98. Ik heb mijn iPhone 4s de 24ste besteld savonds iemand enig idee hoelang dat nog gaat duren ?? Of iemand die op de 22ste besteld heeft en ook al een statuswijziging gehad heeft??

 99. Heb de mijne besteld op de 22e om 16.32u. Zwarte 4s 16gb. Mijn status staat nog steeds “artikelen worden verwerkt”. Hopelijk komt hier snel verandering in. 🙂

 100. Artikelen worden verwerkt Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 02 Nov, 2011 – 09 Nov, 2011
  Besteld op 25-okt-2011

  Iemand een idee?

 101. Besteld via Belgische Apple Store website (vanaf hij beschikbaar was) en is sinds vandaag verzonden.
  Leverdatum 3-11 !!!

 102. Heb mijn iPhone 4s 16gb zwart op de 22e besteld rond 16.30u. Mijn status staat nog steeds op “Artikelen worden verwerkt”….. nog ff geduld dus…

 103. @Wesley: Creditcard wordt bij Apple Store pas belast bij daadwerkelijke levering ; bij bestellen wordt alleen het bedrag gereserveerd.

 104. Ik wilde eigenlijk niets posten maar ben zo blij dat ie morgen geleverd wordt dat ik t toch even wilde melden.
  Voor de info: 21okt rond 22.45 besteld.
  Iedereen die m nu al heeft of die de 4S nog gaat krijgen. Have fun with it!!!!!

 105. BINNEN!!!!!!!!!!! eindelijk!

 106. 10 minuten geleden bezorgd!!!!!!! En ik ben verliefd

 107. Hier ook een uurtje geleden aangekomen.
  (levering in Belgie – Antwerpen)

 108. Origineel geplaatst door Marina
  @Paco: En betaald met creditcard zeker? Had ik ook beter kunnen doen dus!

  Klopt

 109. Bestelt 21 Okt @ 19:07 op het nederlandse apple store
  iPhone 4S 32 GB Wit.

  Tot nue toe (3/11 @ 11:39) in verwerkt

  Artikelen worden verwerkt Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 31 Oct, 2011 – 07 Nov, 2011

 110. @JPCO: Je bent niet de enige hoor.. Bij mijn 32GB witte Iphone4S staat ook nog steeds artikelen worden verwerkt.. 21e besteld.

 111. @Robin: Dacht ik wel, waarschijnlijk het kleur ?
  Het is nu een stap verder:
  Verzending wordt voorbereid Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 31 Oct, 2011 – 07 Nov, 2011

 112. Zojuist is mijn 4S gearriveerd. Natuurlijk meteen aan de slag gegaan en mijn oude 4 en nieuwe 4S naast elkaar gelegd om zaken over te zetten.

  Wat me echter direct opviel is dat het scherm van de 4S helemaal vergeeld lijkt. Zeker als je ze naast elkaar legt is het verschil enorm.

  Mijn oude 4 is mooi wit helder en de 4S lijkt wel een tijdje in de zon gelegen te hebben…

  Is iemand anders dit ook opgevallen? Ik hoop dat het wegtrekt, zoals na de introductie van de 4 (hoewel het toen vooral om vlekken ging en niet om een heel geel scherm)..

 113. @Robin: Volgensmij is wit minder verkrijgbaar, Miss komt het daardoor..

 114. Iemand al een iPhone gekregen die hm op 23 okt had besteld, iemand sws een idee wanneer die kan komen als je hm op de 23e hebt besteld?

 115. @Douwe: Heb je hem met bank overschrijving betaald of met creditcard?

 116. @Robin: Via bank, geld was op maandag de 24e binnen volgens Apple.

 117. @Douwe:

  Verzonden op 3-nov-2011

 118. @JPCO: Jij hebt hm dus ook de 23e besteld(hoe laat ongeveer) en hij is verzonden? Wanneer krijg je hm?

 119. @Douwe: En ik de 21e om 13.10 uur, ligt toch aan de bankoverschrijving ben ik bang 🙁

 120. @Douwe:

  Sorry, ik had mijn bestelling op het 21 geplaatst, witte 32 GB
  email zeg:
  Je bestelling zal naar verwachting op of voor 04/11/2011 op het opgegeven adres worden bezorgd.

 121. Hmm, ik heb de mijne op de 21e besteld. Toen stond er al dat hij tussen de 2e en de 9e geleverd kan worden.
  Dat is nu nog het zelfde, en ik verwacht dat dat komt doordat ik het met overschrijving betaald heb.

  Ik wacht het gewoon rustig af. 🙂
  Wie weet is de patch er al wel zodra hij binnen komt. 😉

 122. @Marina: Mmm apart, ik bedoel het geld is al heel snel binnen bij Apple…

 123. Yes! Status net gewijzigd in: Verzending wordt voorbereid 🙂

 124. Status nu gewijzigd in voorbereid
  Besteld 22-10 om 9:30
  2x zwart 16 GB

 125. 24ste besteld ! Verzending word voorbereid !! Yess

 126. @jelmer cimmermans: Hoe kan dat, ik heb de 23e besteld en staat nog steeds op verwerken…..

 127. Ik heb met kreditcard besteld misschien is dat Het verschil ?

 128. Yeah!! 22e besteld! Status is begin vd avond veranderd naar “Verzending wordt voorbereid”. iPhone 4s 16gb zwart.

 129. Heeft zijn iPhone 4S 16GB Black aangekregen! Had hem al tegen 14u maar heb gewacht als ik terug was van de boekenbeurs! En daarna op mijn gemakje uit pakken en er van genieten!

  VRAAG!
  Heeft er ook iemand een Apple cadeautekst gebruikt?
  Ik wel maar krijgt niks met het pakket bij? Of zit ik ergens mis.

  En aan alle die hun iPhone nog moeten krijgen, wacht rustig en als het er is geniet er maar van! Heb ook bijna 2 weken moeten wachten!

 130. Ik wou dat ik hem nu nog maar pas in handen kreeg… tof moment! Woon nu in het VK en ben de 17de oktober binnengestapt bij “3 UK” en heb er onmiddellijk mijn black 32gb gekregen voor £599. nu ik hem al ff heb ben ik wel al wa gekoeld… de batterij is na 12u volledig leeg en Siri is precies ook nog niet perfect… de camera is wel geweldig!

 131. @Douwe: bij mij wordt nu ook de verzending voorbereid! Ik heb met bank overschrijving betaald de 21e 🙂 witte 32GB! Als ie verzonden wordt, is hij dan de volgende dag binnen jongens?

 132. Iphone 64gb wit gisteren rond 12:00u bezorgd. Besteld op 21 okt. om 11:30u met creditcard.
  Nette, snelle bezorging binnen week na lancering. Ziet er prachtig uit. Vandaag maar eens lekker mee spelen.

 133. Iemand al wat binnen die besteld heeft op de 22e?

 134. Ik vraag me af, heeft iemand al een 32GB zwart in ontvangst mogen nemen? Ik heb de 21e meteen besteld maar nog altijd ‘Artikelen worden verwerkt’ =[

 135. Ik heb hem de 25Nov besteld 32GBzw.
  Status nog steeds:
  Verzendklaar: 1 – 2 Weeks Levert 02 Nov, 2011 – 09 Nov, 2011

  Ik denk dat ik dit weekend nog met mijn Iphone 1 moet spelen, of met mijn vrouw dat kan natuurlijk ook 😉
  Ik heb op Youtube zitten kijken naar wat het fototoestelletje kan. Wauw en nog een Wauw. Mijn echt foto toestel is nog niet eens zo snel, laten we zwijgen over mij Iphone 1. Moment is meestal al dik voor bij en dan is hij pas opgestart. hi hi.
  Zijn er nog meer mensen die hem rond de 25st hebben besteld?

 136. Origineel geplaatst door Bas
  Iemand al wat binnen die besteld heeft op de 22e?

  Vandaag verzonden. Wordt maandag 7-11 geleverd
  Zwart 16 GB

 137. iPhone verzonden !! 24ste besteld
  Hopelijk is die morgen binnen aangezien het morgen zaterdag is!

 138. 23 nov besteld …. nog geen email hiksssssssss

 139. Origineel geplaatst door jelmer cimmermans
  iPhone verzonden !! 24ste besteld Hopelijk is die morgen binnen aangezien het morgen zaterdag is!

  Helaas zaterdags wordt niet bezorgd…. Maandag dus…

 140. Yesssss!!! Verzending wordt voorbereid!!! Hopelijk wordt ‘ie vandaag nog verzonden en heb ik ‘m morgen binnen!!! (iPhone4S zwart 16gb, 26 okt besteld)

 141. ‘Verzending wordt voorbereid’ Eindelijk! Zwarte 32GB onderweg 🙂

 142. Origineel geplaatst door Aline
  Yesssss!!! Verzending wordt voorbereid!!! Hopelijk wordt ‘ie vandaag nog verzonden en heb ik ‘m morgen binnen!!! (iPhone4S zwart 16gb, 26 okt besteld)

  En nu staat er ‘Verzonden’ yes yes yes! Ik kan niet wachten 😉

 143. iPhone 4s 16gb Black vandaag ontvangen!! 22 oktober besteld.

 144. Vandaag zw 32 gb ontvangen

 145. @Gunther Weygers: Bericht vandaag ontvangen dat ie verzonden is. Morgen komt die als het goed is. Ik heb ook met zon text erbij. Ik laat het weten of het erbij zit;)

 146. Hoelaat komen de iphones gemiddeld? Zegmaaar rond een uur of 2 smiddags, savnds?

 147. afgelopen vrijdag 4 november mijn nieuwe 4s besteld… het duurt me nu al te lang, haha.
  Ben echt benieuwd wanneer ‘ie komt.. ik hoop deze week. Dat is volgens mij de gemiddelde levertijd, nu de 4s eenmaal gereleased is.

  Afwachten!!! Nog iemand besteld op vrijdag 4 november? 🙂

 148. De 26e besteld, vandaag binnen!
  Zwart 64g

 149. De 26e besteld bij de Apple store vandaag in huis! Zwart 64g

 150. En vandaag binnen!

  Origineel geplaatst door AlineOrigineel geplaatst door AlineYesssss!!! Verzending wordt voorbereid!!! Hopelijk wordt ‘ie vandaag nog verzonden en heb ik ‘m morgen binnen!!! (iPhone4S zwart 16gb, 26 okt besteld)En nu staat er ‘Verzonden’ yes yes yes! Ik kan niet wachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.