Apple Store offline

Apple Store offline in afwachting van het More in the Making-event

De online Apple Store is offline gegaan. Apple bereidt de store voor op de nieuwe producten die Apple tijdens het More in the Making-event aan gaat kondigen. Heeft Apple nog verrassingen in petto?

De online Apple Store is momenteel offline en veel mensen weten wel wat dat te betekenen heeft: er staat weer iets gebeuren bij Apple! Deze keer treft Apple de voorbereidingen voor het grote iPad oktober-event. Voor nu kun je dus even niks bestellen, maar over een paar uur kun je los.

Apple Store offline voor iPad-event

Als de Apple Store offline gaat, dan weet je het wel: er staan weer nieuwe producten in de startblokken. Apple gebruikt deze traditie om de spanning alvast op te voeren en alle productpagina’s klaar te zetten. We verwachten dan ook dat de pagina’s nieuwe iPad Pro 2018 en de nieuwe Macs vlak na het event online staan, zodat je ze op een later moment kan bestellen. Of Apple met een pre-order gaat werken weten we nog niet precies, want het kan ook zo zijn dat Apple meteen met de verkoop start.

Apple Store offline

Maar welke producten kun je dan verwachten? Dit zijn de verwachtingen in het kort:

  • iPad Pro 2018: vernieuwde iPad Pro met Face ID, nieuwe design en betere specificaties.
  • Opvolger MacBook Air: nieuwe 13-inch MacBook met Retina-display, Touch ID en betere specificaties.
  • Nieuwe Mac mini: krachtige desktop zonder scherm met functies voor professionele gebruikers.
  • Vernieuwde iMac: updates voor de iMac met onder andere betere processors.

Check ook onze uitgebreide verwachtingen van het oktober-event.

Of Apple nog meer verrassingen heeft, weten we nog niet. Vorige week zette Apple stiekem een nieuwe Apple Watch-lader met USB-C in de schappen. Wie weet dat er nu toch nog iPhone XR-hoesjes van Apple verschijnen. In ieder geval verwachten we nieuwe accessoires voor de iPad Pro 2018, zoals hoesjes, toetsenborden en kabels.

Om 15:00 Nederlandse tijd start de livestream van het Apple-event, zodat tje alles zelf op de voet kan volgen. Hou ook iCulture in de gaten, want gedurende het event en de rest van de dag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wil je meepraten over alle aankondigingen? In onze Praat mee over het More in the Making-event, waarin je met alle lezers kunt discussiëren over alle aankondigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2018, 11:13
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.