Apple Store offline

Apple Store offline in afwachting van iPhone 14 en AirPods Pro 2

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op de nieuwe producten, die tijdens het iPhone 14-event aangekondigd zijn. Winkelen is daardoor even niet mogelijk.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is weer zover: Apple heeft de Apple Store offline gehaald waardoor je even niets kan bestellen. Dit heeft te maken met de iPhone 14 pre-order die vandaag om 14:00 uur van start gaat. Op dit moment kun je de iPhone 14 bestellen en het is ook het moment waarop je voor het eerst de AirPods Pro 2022 in je winkelmandje kunt gooien.

Dit is de line-up voor de iPhones:De meeste mensen zullen hun bestelling bij Apple plaatsen, maar je kunt op veel meer plekken terecht. En pak meteen ook even een iPhone 14-hoesje mee, zodat je aankoop niet meteen gekrast wordt.

De iPhone 14-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Amac | Amazon | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Apple Store offline voor nieuwe producten

Er zijn twee situaties waarop Apple de Apple Store korte tijd offline zet: vlak voor een event en vlak voor de start van de pre-order. Deze keer is het dus vanwege nieuwe producten. Door het offline zetten van de Apple Store geeft Apple zichzelf de tijd om nieuwe producten alvast klaar te zetten. Maar Apple doet het vooral om extra hype te creëren. De online webshop gaat eigenlijk alleen op zwart als er naderhand iets nieuws toegevoegd wordt. Hoewel het offline halen van de Apple Store eigenlijk niet nodig is (zo bewezen sommige eerdere productaankondigingen al) is het voor Apple inmiddels een traditie geworden. Bestellen is daardoor even niet mogelijk.

Apple Store offline september 2022

Om welke producten het gaat, is deze keer niet moeilijk te raden. De iPhone 14-serie en de AirPods Pro 2022 natuurlijk! De Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra waren al sinds woensdag te bestellen. Zodra de pre-order van start gaat zullen de de virtuele deuren van de online Apple Store weer openen, met de nieuwe producten toegevoegd aan de website.

Op onze speciale pagina over het iPhone 14-event vind je een samenvatting van alle aankondigingen live.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 14-event

Apple's iPhone 14-event zit erop beginnen en met dit artikel ben je in één klap van alles op de hoogte: kijk de presentatie terug, lees de hoogtepunten van de belangrijkste aankondigingen en de uitgebreide samenvatting. Alles wat je moet weten over het iPhone-event van 2022 vind je hier!

Lees ook ons grote overzicht met alle Apple-producten van 2022.

Bekijk ook

Apple-producten in 2022: dit zijn onze verwachtingen voor de rest van het jaar

Welke producten gaat Apple in 2022 uitbrengen? En welke producten zijn er tot nu toe al uitgebracht? We delen in grote lijnen onze verwachtingen voor de nieuwe Apple-producten voor de rest van 2022!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.