Apple Store offline preorder

Apple Store offline in afwachting van iPhone 11 [Update]

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op nieuwe producten, namelijk de iPhone 11 (Pro Max). Shoppen is daardoor even niet mogelijk.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Update 14:00: De Apple Store is weer online! Dat betekent dat je de iPhone 11 kan reserveren. Ook de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max zijn vanaf nu te bestellen.

De online Apple Store is momenteel offline en dat heeft meestal maar één ding te betekenen: er staat weer iets te gebeuren bij Apple! Deze keer treft Apple de voorbereidingen voor de iPhone 11 reserveren. Voor nu kun je dus even niks bestellen, maar over een paar uur kun je los.

Apple Store offline voor iPhone 11

Vlak voordat de pre-order van een belangrijk product van start gaat gooit Apple haar online Apple Store uit de lucht, zodat ze de winkel in alle rust kunnen voorbereiden op de introductie van nieuwe producten (en tegelijkertijd de hype kunnen creëren). Sinds 7:30 vandaag is de Apple Store offline gegaan. We verwachten dan ook dat de bestelpagina’s van de nieuwe 2019 iPhones vlak na het event online staan, zodat je ze vanaf 14:00 uur kunt bestellen.

Apple Store offline

Maar welke producten kun je dan verwachten? Deze drie zullen aan het assortiment worden toegevoegd:

Beide zullen pas later deze maand worden geleverd. De iPhones trouwens ook, die liggen vanaf 20 september in de schappen.

Check ook onze uitgebreide samenvatting van het september 2019 iPhone-event.

https://www.iculture.nl/special/september-2019-iphone-event/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2019, 14:58
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.