Apple Store offline

Apple Store offline, nieuwe producten op komst? [Update]

De online Apple Store was voor korte tijd plotseling offline. Apple bereidt normaal gesproken de winkel voor op nieuwe producten, maar wat heeft Apple deze keer in petto?

Update 20:40: De Apple Store is weer online en er zijn op het eerste gezicht geen veranderingen in het assortiment. Mocht er toch iets bekend worden, dan werken we dit artikel bij.

De online Apple Store is momenteel offline en dat heeft meestal maar één ding te betekenen: er staat weer iets te gebeuren bij Apple! Toch is het nu onduidelijk of de Apple Store nieuwe producten in het verschiet heeft zodra de store weer online gaat. Wat is hier aan de hand?

Apple Store offline: wat komt eraan?

Vlak voor belangrijke keynotes gooit Apple haar online Apple Store uit de lucht, zodat ze de winkel in alle rust kunnen voorbereiden op de introductie van nieuwe producten (en tegelijkertijd de hype kunnen creëren). Sinds 20:15 vandaag is de Apple Store offline gegaan, ook in Nederland. Het is echter onduidelijk of dit betekent dat er ook deze keer nieuwe producten aankomen.

De laatste keer dat de Apple Store offline ging, was bij de introductie van nieuwe iPads afgelopen voorjaar. Apple heeft ook onlangs al de nieuwe MacBook Air en nieuwe MacBook Pro uitgebracht, waardoor het onwaarschijnlijk is dat er iets nieuws aan de Mac-line-up toegevoegd wordt. De nieuwe 2019 iPhones komen pas in september, dus ook aan die kant lijkt er niets in aantocht te zijn.

Apple Store offline

Belangrijk om op te merken, is dat de Apple Store-app wél online is. Het zou daarom kunnen dat het deze keer echt om een foutje gaat bij Apple. Wil je dus een nieuwe MacBook kopen, dan moet je voor nu even in de app zijn. Zodra we meer weten, lees je dat uiteraard op iCulture.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 15 juli, 20:48: De Apple Store is weer online.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2019, 20:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.