Apple Store offline

Apple Store offline in afwachting van nieuwe producten

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op nieuwe producten, want we verwachten later vandaag nieuwe Macs. Shoppen is daardoor even niet mogelijk.

Het is weer zover: Apple heeft de Apple Store offline gezet waardoor je even niks kan bestellen. Apple houdt later vandaag het november 2020-event en daar verwachten we enkele nieuwe MacBooks. Vermoedelijk zijn deze kort na het event al te bestellen.

Apple Store offline voor nieuwe Macs

Er zijn twee situaties waarop Apple de Apple Store korte tijd offline zet: vlak voor een event en vlak voor de start van de pre-order. De afgelopen maanden hebben we beide situaties al geregeld voorbij zien komen, maar deze keer is het weer vanwege de start van het event. Apple geeft zichzelf daarmee de tijd om alle producten en configuraties alvast klaar te zetten en kan daarmee tegelijkertijd de hype creëren. Het is tegelijkertijd een aanwijzing dat er daadwerkelijk nieuwe producten aan komen. Hoewel het offline halen van de Apple Store eigenlijk niet nodig is (zo bewezen de 13-inch MacBook Pro 2020 en de iMac 2020) is het voor Apple inmiddels een traditie geworden.

Welke Macs we gaan zien, is nog even de vraag. Er gaan geruchten over een nieuwe MacBook Air en MacBook Pro, in ieder geval in 13-inch. Mogelijk komt er ook nog een nieuwe 16-inch MacBook Pro, al is dat minder zeker. De grootste vernieuwing is de introductie van eigen Apple-chips in de MacBooks dankzij Apple Silicon.

Apple Store offline

Wil je meer weten over het event? Lees dan onze verwachtingen voor Apple’s november event. In onze hub van het november 2020-event vind je een liveblog en achteraf de samenvatting, maar je kan ook zelf naar de livestream van het event kijken. De presentatie begint om 19:00 Nederlandse tijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2020, 14:49
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.