Apple Store online redesign

Apple Store offline in afwachting van iPhone 15

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op de nieuwe producten die om 14:00 uur in de pre-order gaan. Je kunt de vier verschillende iPhones dan alvast vooruit bestellen en krijgt dan vanaf 22 september geleverd.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is weer zover: Apple heeft de Apple Store offline gehaald waardoor je even niets kan bestellen. Het circus wordt opgetuigd om te zorgen dat vanmiddag om 14:00 uur de feestelijke start van de iPhone 15 pre-order kan beginnen. Vanaf dat moment weten we ook de eerste levertijden van de verschillende modellen. De verwachting is dat er de meeste run zal zijn op de iPhone 15 Pro en vooral de iPhone 15 Pro Max. We weten de adviesprijzen al van de nieuwe toestellen, maar de providers hebben nog niet hun iPhone 15 abonnementen bekendgemaakt.

Apple Store offline voor nieuwe producten

Er zijn twee situaties waarop Apple de Apple Store korte tijd offline zet: vlak voor een event of productaankondiging en vlak voor de start van de pre-order. Deze keer is het dus vanwege nieuwe producten. Door het offline zetten van de Apple Store geeft Apple zichzelf de tijd om nieuwe producten alvast klaar te zetten. Maar Apple doet het vooral om extra hype te creëren, wan technisch gezien is het helemaal niet nodig.

De online webshop gaat eigenlijk alleen op zwart als er naderhand iets nieuws toegevoegd wordt. Hoewel het offline halen van de Apple Store eigenlijk niet nodig is (zo bewezen sommige eerdere productaankondigingen al) is het voor Apple inmiddels een traditie geworden. Hoewel we al lang weten wat er komt, zitten mensen toch gespannen te wachten tot hij weer online gaat. Bestellen is in de tussentijd even niet mogelijk.

Apple Store offline in september 2023

Met het iPhone 15-event achter de rug is het gemakkelijk te raden waarom we moeten wachten. De nieuwe iPhones staan al op de Apple-website, maar bestellen was tot vandaag nog niet mogelijk. Dat kan wel vanaf vrijdagmiddag 15 september 14:00 uur, vandaag dus.

Het gaat om deze producten:

Dit is de iPhone 2023 line-up:

Deze producten kon je al eerder bestellen:

Heb je tips nodig voor de iPhone 15 pre-order? Lees dan ons overzicht! Het is helaas niet meer mogelijk om favorieten te markeren, maar je kunt je al wel oriënteren op de iPhone 15 kleuren en de verschillende opslag van de iPhone 15-serie.

Bekijk ook

Alles over de iPhone 15 pre-order: zo ben je de eerste!

Wil je de iPhone 15 Pro kopen, of een van de andere modellen? Zorg dan dat je meedoet aan de iPhone 15 pre-order, zodat je als eerste aan de beurt bent. Met onze tips voor de pre-order weet je precies wanneer je moet klaarzitten.

Lees ook ons grote overzicht met alle Apple-producten van 2023.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 15-event

Apple's iPhone 15-event is afgelopen! Apple heeft de iPhone 15, nieuwe Apple Watches en meer aangekondigd. In deze samenvatting van Apple's iPhone 15-event vind je alle aankondigingen en de belangrijkste verbeteringen op een rij.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.