Apple Store offline

Apple Store offline, nieuwe producten op komst?

De online Apple Store is offline gegaan. Apple bereidt de winkel voor op nieuwe producten, mogelijk nieuwe iPads en iPods. Of heeft Apple nog andere verrassingen in petto?
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

De online Apple Store is momenteel offline en veel mensen weten wel wat dat te betekenen heeft: er staat weer iets gebeuren bij Apple! Deze keer treft Apple waarschijnlijk voorbereidingen voor de iPad 2019 en de iPad mini 5, maar mogelijk kunnen we ook de AirPods 2 verwachten.

Update 13:30 uur: De Apple Store is weer te bereiken met de volgende nieuwe producten:

Apple Store offline voor iPads en meer?

Als de Apple Store offline gaat, dan weet je het wel: er staan weer nieuwe producten in de startblokken. Apple gebruikt deze traditie om de spanning alvast op te voeren en alle productpagina’s klaar te zetten. We verwachten dan ook dat de pagina’s voor de nieuwe iPad 2019 binnenkort online staan. Er staat een evenement gepland op 25 maart 2019, maar daar wordt volgens geruchten alleen aandacht besteed aan nieuwe diensten zoals de Apple Shows tv-dienst en een abonneedienst voor nieuws genaamd Apple News Magazines.

Apple Store offline

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2019, 15:44
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.