Apple Store offline

Apple Store offline in afwachting van… tja, van wat eigenlijk?

Waarschijnlijk alleen voor Black Friday-actie

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel mogelijk voor op nieuwe producten, al denken we dat het eerder te maken heeft met de Black Friday-giftcardactie. Shoppen is daardoor even niet mogelijk.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Het is alweer een tijdje geleden dat de Apple Store offline ging voor nieuwe producten. Afgelopen september, om precies te zijn. Toen ging de store offline vanwege de iPhone 11. Wat er nu aan de hand is, is nog even gissen, maar we weten het snel genoeg wanneer de Apple Store weer te bekijken is. Apple moet in ieder geval nog de giftcards in het kader van Black Friday 2019 bekendmaken. Daarvoor hoeft de store uiteraard niet offline te gaan, dus we zijn benieuwd waarom het nu opeens noodzakelijk is.

Apple Store offline, maar voor wat?

Vlak voordat de pre-order van een belangrijk product van start gaat gooit Apple de online Apple Store uit de lucht, zodat ze de winkel in alle rust kunnen voorbereiden op de introductie van nieuwe producten (en tegelijkertijd de hype kunnen creëren). Dat is nu niet het geval. Behalve de Mac Pro staan er waarschijnlijk geen nieuwe producten meer gepland voor dit jaar.

Apple Store offline

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2019, 22:56
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.