Nederlandse Apple Store begint met verzenden van losse iPhone 4S

Apple Nederland is begonnen met het verzenden van de iPhone 4S, die mensen via de online Apple Store hebben gekocht.

iphone4s boxApple Nederland is begonnen met het verzenden van losse exemplaren van de iPhone 4S. Mensen die hun iPhone 4S via de Apple Store hadden besteld, kunnen dit herkennen aan een statuswijziging in hun bestelling. Lange tijd stonden de bestellingen op ‘Artikelen worden verwerkt’, maar vandaag veranderde die status voor veel mensen in ‘Verzending wordt voorbereid’.


De vers bestelde iPhones zullen dus ongeveer een week na de officiële Nederlandse lancering in handen van de kopers zijn. De leverdatum staat nog steeds op de periode 31 oktober t/m 7 november. Ook op het iCulture forum melden gebruikers inmiddels dat de status van hun bestelling is gewijzigd.

AppleNL-iPhone4S-verzending1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store
150 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.