Archief voor 'Providers'

Apple Watch Series 7 roestvrij staal

Vodafone en de 4G Apple Watch: waar blijft het? Dit is de huidige status

Als laatste van de drie grote providers is Vodafone de enige die de Apple Watch Cellular met 4G niet ondersteunt, terwijl Vodafone-klanten met een Apple Watch hier al tijden om vragen. Wat zijn nu de plannen van Vodafone met de 4G Apple Watch? Dat hebben we voor je uitgezocht.

iPhone handen vrouw

Nederlandse mobiele netwerken zijn de beste ter wereld

De Nederlandse mobiele netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone behoren tot de beste ter wereld. Het blijkt uit een vergelijkende test van het Duitse meetinstituut Umlaut, onderdeel van het consultancynetwerk van Accenture. KPN haalde de hoogste score ooit.

Video kijken op de iPhone

EU wil dat big tech meebetaalt aan mobiele netwerken

De EU onderzoekt of het mogelijk is om bedrijven zoals Meta, Google en Apple te laten meebetalen aan mobiele netwerken. De apps en online diensten die ze aanbieden zorgen voor het merendeel van het dataverkeer en tot nu toe betaalt alleen de eindgebruiker.

Speedtest snelheden op kaart

Bekijk hoe snel jouw provider is op de Speedtest-kaart

De Ookla Speedtest-app voor iOS toont nu een kaart van je omgeving, zodat je kunt zien hoever de uitrol van 5G in jouw buurt al is gelukt. De kaart was eerder alleen beschikbaar in de Android-app en vanaf nu ook op iOS.