iPad mini 6

Reacties voor: ‘Dit zijn Apple’s plannen met de iPad mini 6’

Een iPad mini met smallere randen komt later dit jaar, zo beweert Bloomberg. Eerder bracht analist Ming-Chi Kuo een rapport uit waarin hij voorspelt wat Apple de komende jaren met de iPad mini van plan is.

Reacties: 9 reacties

  1. ‘Dit zijn Apple’s plannen met de iPad mini 6’ staat er boven het artikel. Maar vervolgens lees ik niets over Apple’s plannen. Alleen wat meneer Kuo daarvan denkt. En dat gaat ook niet verder dan de dikte van de randen (hoezo zijn er nog altijd randen? Dat is zó 2015..) Maar wat zijn nou de plannen van Apple. Verandert er iets aan de functies, mogelijkheden, de doelgroep?

  2. ik kijk er alvast naar uit 😜💪

  3. Een bezel less design zou mij ook over de streep trekken. Ik vind het een ideaal formaat en gewicht voor een tablet.

  4. Een mini in de vormfactor van de iPad Pro. Hoe cool zou dat zijn.

  5. Een op gaming gerichte ipad mini met M1 processor, small bezels en accesoires die de mini in een soort nintendo switch veranderen. Dat zou een goeie stap zijn.

  6. Origineel geplaatst door Macaanzee
    ‘Dit zijn Apple’s plannen met de iPad mini 6’ staat er boven het artikel. Maar vervolgens lees ik niets over Apple’s plannen. Alleen wat meneer Kuo daarvan denkt. En dat gaat ook niet verder dan de dikte van de randen (hoezo zijn er nog altijd randen? Dat is zó 2015..) Maar wat zijn nou de plannen van Apple. Verandert er iets aan de functies, mogelijkheden, de doelgroep?

    Zonder randen kun je een tablet moeilijk vast houden. Een balans tussen genoeg en te weinig rand is een hele lastige. Dit was zo in 2015 en ook in 2021.

  7. Apple zet er geen mini LED scherm in omdat ze eerst gaan cashen met een mindere model. En ze verzinnen er nog een marketing campagne erbij om mensen dit ding aan te smeren. De iPad mini 6 is gewoon een mindere tablet. Met een niet zo mooie scherm, dit is Apple’s manier om mensen te naaien. Ik sla deze rot ding over.

  8. @Indie De Groot: daar zijn genoeg perfecte hoesjes of holders voor, heb je geen rand voor nodig..

  9. @Michiel: En ik vind dat rotding fantastisch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.