Archief voor 'mini-led'

iPad Pro 2021 review

Gerucht: 'Toch geen 11-inch iPad Pro met mini-LED in 2022'

· Momenteel heeft alleen nog het 12,9-inch model van de iPad Pro een mini-LED scherm, maar komt daar dit jaar verandering in? Er zijn wat geruchten geweest dat de 11-inch iPad Pro 2022 mini-LED krijgt, maar een bron zegt nu wat anders.

iPad mini 6

'Volgende iPad mini krijgt mini-LED display'

· Er gaan al langere tijd geruchten over een nieuw design voor de iPad mini. Nu blijkt er ook aan het scherm iets te gaan veranderen - en dat gaat verder dan smallere randen.

iPad mini 6

'Dit zijn Apple's plannen met de iPad mini 6'

· Een iPad mini met smallere randen komt later dit jaar, zo beweert Bloomberg. Eerder bracht analist Ming-Chi Kuo een rapport uit waarin hij voorspelt wat Apple de komende jaren met de iPad mini van plan is.

iPad-demo

'Release iPad Pro 2021 met mini-LED op z'n vroegst in april'

· Er is nog veel onduidelijkheid over de release van de iPad Pro 2021 met mini-LED display. Volgens nieuwe informatie zou het model op z'n vroegst pas in het tweede kwartaal beschikbaar komen, dus vanaf begin april. Eerder gingen er geruchten over maart.

iPad-demo

Gerucht: 'iPad Pro met mini-LED verschijnt in maart 2021'

· Dat Apple werkt aan de overstap naar mini-LED is inmiddels geen verrassing meer, maar wanneer verschijnt het eerste product? De iPad Pro met mini-LED zou in het eerste kwartaal van 2021 komen, waarschijnlijk in maart.