Reacties voor: Nieuwe iPhone 8-renders tonen volledig scherm en glazen behuizing

Hoe ziet een iPhone 8 met een volledig scherm en een glazen behuizing eruit? Deze nieuwe renders zouden gebaseerd zijn op gelekte afbeeldingen uit de fabriek en tonen een mogelijk design.

Reacties: 23 reacties

  1. Ik geloof nooit dat Apple de flitser tussen de twee camera’s zou doen in verband met dat de led flitser de foto beïnvloed. Wat bij Google pixel het geval was 🙈

  2. Weinig verrassende reactie van mij, maar wat een uitpuilende cameralens lijkt dit, zeg! Erger dan het al is bij huidige >4,7″ modellen. Dat gaat toch nogal wiebelen op tafel?
    Verder wel mooi, geen poespas.

  3. Zo daar zal  naar luister “kritiek van gebruikers”

  4. Ik vind hem wel okay… Toch had ik meer verwacht.. een op gepoetste stale rand ofzo.. en die camera? Hmm…. Not sure, wat hierboven al genoemd wordt inderdaad met de led in het midden wat voor conflicten kan zorgen.. en het uitsteken… Die 6(s) band snap ik design technisch maar ze stappen eigenlijk terug naar de 6 en 6s zonder een afgeschuind randje. Omdat er natuurlijk ook een band om de telefoon zelf zit.. maar zie liever heel die camera zo 30 procent kleiner worden

  5. Enige wat ik kan zeggen, wat een verschrikking de camera op deze manier. Op 6/6s prima op de 7 geen ramp. Maar deze plaatsing verschrikkelijk.

    Gelukkig zijn het renders en is er hopelijk nog hoop.

  6. Ze maken onderin gewoon een verdikking, zodat hij niet wiebelt als hij op tafel ligt..Een evenwichtsbumpertje…Grapje, maar idd rare bult zo….

  7. Ik heb de galaxy S8 besteld, ik maak nu toch echt de overstap, ik wou eerst de iphone 7plus 128gb maar dan werd het abbo belachelijk duur.
    Nu kan ik lekker een sd kaart steken tot 256gb.
    En 20€ goedkoper per maand uit.

  8. @Exxelent: ben zeer benieuwd naar je android ervaringen:D

  9. Ben ook overgegaan naar de samsung s8, had een iphone 7 plus.
    Bevalt prima!

  10. @Cihan: Ik zelf ook.
    Ik heb wel de eerste Galaxy s gehad dat beviel toen ook al wel.
    De reden is gewoon simpel Apple loopt nu gewoon giga achter op de concurrent, lage resolutie schermen, dikke bezels, telefoons zijn veel te duur.
    Ik stap pas weer over als ze met wat beters komen als de laatste 3 jaar een Iphone 6 uit te brengen.
    Die is nu wel een beetje uitgemolken.

  11. Camera, lelijk.

  12. Origineel geplaatst door Exxelent
    Ik heb de galaxy S8 besteld, ik maak nu toch echt de overstap, ik wou eerst de iphone 7plus 128gb maar dan werd het abbo belachelijk duur.
    Nu kan ik lekker een sd kaart steken tot 256gb.
    En 20€ goedkoper per maand uit.

    De S8 is echt een verschrikkelijk mooi toestel, een collega heeft hem. Mooi formaat, mooie vormgeving, prachtig scherm, wireless charging, nfc, usb-c en Samsung heeft TouchWiz erg mooi gemaakt, de context menu’s in de launcher hebben ze goed afgekeken van Apple. Het geheel oogt netjes, luxe en ‘af’. Maar het blijft Android… Ik twijfel wel heel sterk, vooral omdat de S8 DUOS waarschijnlijk ook wel verkrijgbaar gaat zijn via een omweg: dual SIM of 1 SIM en een SD erin…

    Apple Apple Apple, wat ben je toch achterop aan het raken. Niet normaal, alleen iOS ansich is nog een reden om bij Apple te blijven. Maar qua hardware kunnen ze me al lang niet meer bekoren.

  13. Nog even en er komt een 300mm telelens standaard op de achterkant. Nee, vind het niks. En helemaal glas……. blijf je poetsen!

  14. @Cihan: Sinds paar weken eigenaar van Galaxy S7 en zéér tevreden erover. Mijn kapotte iPhone 6 heb ik dus vervangen voor een Samsung toestel wegens iPhone belachelijk duur. Mijn S7 Samsung kocht ik voor minder dan 500euro, een nieuwe iPhone met 128Gb ging me het dubbele kosten. Onlangs was ik op verlof in Griekenland, mijn reisgezellen keken nogal beteuterd toen ze merkten dat ik altijd goede Wifi ontvangst had en zij met hun iPhone niet. En onze foto’s (vooral avondfoto’s) leken wel dag en nacht verschil. Ze moesten toegeven dat mijn Galaxy S7 een zéér goede keuze was en overwogen ook om over te stappen in de toekomst naar Samsung. Voor de mensen die toch dubbel betalen voor Apple producten, dat UFO gebouw dat ze al jaren aan het bouwen zijn kost veel geld, denk daar maar eens aan. Hardware iPhone is zeker niet beter dan hardware Samsung, en iOS is al jaaaaaaaren betaald, dus daar kan het prijsverschil ook niet van zijn.

  15. Origineel geplaatst door Cihan
    @Exxelent: ben zeer benieuwd naar je android ervaringen:D

    Niets mis mee tegenwoordig.

  16. Of we wachten met zn alle gewoon even tot hij officieel wordt aangekondigd.. Je zou dan maar net met een s8 opgescheept zitten terwijl Apple misschien wel met iets mega revolutionairs komt.. WIe zal het zeggen..

  17. Vind de voorkant super gaaf maar die camera op de achterkant…….vreselijk

  18. REVOLUTIONAIR!!! Dit is de toekomst mensen, met een dikke puist op de achterkant, prachtig. S8 wint nog steeds de prijs. Die maken wel flinke sprongen.

  19. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  20. @Arjan: De dual sim is overigens ook nog eens met 6gig werkgeheugen.

    Helaas alleen verkrijgbaar in land van herkomst, ik weet niet of hij werkt met het Nederlandse netwerk.

  21. Andriod trolls zijn het allemaal, wat die nu hier op iCulture moeten? Ik ga toch niet over. De iPhone is een veel fraaier toestel, gezeur over de camera? Allemaal onzin, alsof je telefoon zo vaak op tafel ligt, je hebt hem of vast, of zit in je tas of in je broekzak. Vrijwel nooit op tafel.
    De S8 vind ik helemaal niet mooier.
    De hardware heeft misschien betere specs, maar zelfs daarmee komen ze iOS niet voorbij. Bovendien is Android onhandig, heeft te weinig updates, teveel lekken en teveel varianten.
    Dag Android.. :-p

  22. Origineel geplaatst door Carol
    Andriod trolls zijn het allemaal, wat die nu hier op iCulture moeten? Ik ga toch niet over. De iPhone is een veel fraaier toestel, gezeur over de camera? Allemaal onzin, alsof je telefoon zo vaak op tafel ligt, je hebt hem of vast, of zit in je tas of in je broekzak. Vrijwel nooit op tafel.

    De S8 vind ik helemaal niet mooier.

    De hardware heeft misschien betere specs, maar zelfs daarmee komen ze iOS niet voorbij. Bovendien is Android onhandig, heeft te weinig updates, teveel lekken en teveel varianten.

    Dag Android.. :-p

    Jij meneer… Snapt het helemaal.. goude worden. Laten we gewoon wachten op de echte die is nog mooier!Weet er zeker!

  23. Kunnen we ook iets extra’s betalen om de Androids te verwijderen van deze app? 😂
    Ik vind het overigens wel een erg saai design. Lijkt teveel op iPhones 6/6s/7.
    Zo gaat het vast niet worden.

    Nieuwe hobby van Apple: dikker dikker dikker…..!!

    Apple Watch, iPad en nu ook iPhone?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.