iPhone 8 concept met True Tone

‘Massaproductie iPhone 7s en iPhone 8 ligt op schema, verkrijgbaar in oktober’

De iPhone 7s en iPhone 8 liggen op schema voor massaproductie en kunnen vanaf oktober verkrijgbaar zijn. Toch is dat iets later dan we gewend zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bij elk nieuw Apple-product zijn er traditiegetrouw geruchten dat er vertraging dreigt. Meestal komt het uiteindelijk wel weer goed en dat is nu ook wat de bronnen van Economic Daily News beweren. Zij zeggen dat de massaproductie voor de iPhone 7s en iPhone 8 op schema is en dat we de eerste toestellen in oktober kunnen verwachten. Toch is dat nét iets later dan we gewend zijn.

iPhone 8 concept met True Tone

‘Massaproductie nieuwe iPhones ligt op schema’

De aankondiging van de nieuwe iPhones kunnen we zoals gebruikelijk in september verwachten, denkt EDN. Een van de grootste problemen waarmee Apple te kampen had was de productie van een substraat-achtig circuitbord voor de nieuwe iPhones. Daarvan moesten te veel exemplaren worden afgekeurd, maar inmiddels is dit opgelost.

Als de eerste toestellen in oktober beschikbaar komen, is dat toch iets later dan gebruikelijk. Meestal kondigt Apple de nieuwste iPhone begin september aan en liggen de eerste exemplaren al dezelfde maand in de winkel. Vorig jaar werd de iPhone 7 op 9 september aangekondigd en konden we op 16 september al naar de Apple Store gaan om er eentje te bemachtigen. Nederland en België zijn meestal wat later aan de beurt, maar ook dat valt meestal nog voor eind september.

Massaproductie vanaf juni
Volgens geruchten begint de massaproductie van de interne componenten in juni. Chipmaker TSMC zou vanaf 10 juni aan de slag gaan met met de A11-processor. Samsung is niet van de partij. Foxconn en Pegatron zijn intussen bezig om seizoenskrachten aan te nemen om te zorgen dat ze genoeg hebben zitten om de assemblage uit te voeren tijdens de zomermaanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2017, 11:40
Categorie Geruchten
Onderwerpen iPhone 7s, iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.