iPhone 8 render van de voorkant.

Nieuwe iPhone 8-renders tonen volledig scherm en glazen behuizing

Hoe ziet een iPhone 8 met een volledig scherm en een glazen behuizing eruit? Deze nieuwe renders zouden gebaseerd zijn op gelekte afbeeldingen uit de fabriek en tonen een mogelijk design.

Naarmate we dichter bij de aankondiging van de iPhone 8 komen, krijgen we ook een steeds beter beeld van hoe dit nieuwe model eruit gaat zien. In onderstaande nieuwe renders van de iPhone 8 komt goed de glazen behuizing en het grotere scherm naar voren. De afbeeldingen zijn gemaakt door @OnLeaks op basis van afbeeldingen die uit de fabriek zouden komen.

iPhone 8 render van de voorkant.

iPhone 8 renders met glazen behuizing

De iPhone 8 in deze nieuwe renders is volgens de maker gebaseerd op één van de prototypes die Apple zou testen. Het model zou ongeveer 143,5 bij 70,9 bij 7,7 millimeter zijn, waardoor hij qua formaat tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ligt. In de plaatjes is te zien hoe de voorste camera’s gepositioneerd zijn en hoe het scherm doorloopt tot de randen. Het model heeft geen afgeronde schermranden zoals bij de Samsung Galaxy S8, maar loopt wel van helemaal boven tot onder aan de rand. Het scherm is te herkennen aan de iets lichtere tint zwart.

Aan de bovenkant zie je de nodige sensoren, speakergat en dubbele frontcamera. De iPhone 8 krijgt volgens geruchten een 3D-camera, waardoor augmented reality mogelijk is. Of Apple daadwerkelijk voor een dubbele camera aan de voorkant zou kiezen is nog maar de vraag, maar in de renders is in ieder geval wel goed te zien hoe dit verwerkt kan worden. De zijkanten bevatten verder dezelfde knoppen als voorheen, dus wat dat betreft geen verrassingen. Wel zijn de antennestrepen een stuk dunner en daardoor subtieler.

iPhone 8 render met de achterkant van glas.

Naast de voorkant bestaat ook de achterkant uit glas, met bovenaan het bekende Apple-logo. De cameralens is een kwart slag gedraaid, zoals ook in alle recente geruchten voorbij komt. Wel steekt deze nog steeds uit, ook al is het toestel zelf al wat dikker dan de iPhone 7. De manier hoe de cameralens uitsteekt, heeft echter meer weg van de iPhone 6 en iPhone 6s dan hoe Apple dit bij de iPhone 7 opgelost heeft. Wat ook opvalt is dat de LED-flitser tussen de twee cameralenzen zit, in plaats van ernaast.

iPhone 8 render met de voorkant en de 3D-camera.

Een aspect om rekening mee te houden is dat de Touch ID-sensor nergens in de renders duidelijk aanwezig is. Apple zou er nog niet over uit zijn of de vingerafdrukscanner op de voorkant onder het scherm komt of aan de achterkant van de iPhone 8. Als Apple daartoe genoodzaakt is, kunnen ze waarschijnlijk rekenen op flink wat kritiek van Apple-gebruikers.

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk in september aangekondigd, tegelijk met de minder spectaculaire iPhone 7s en iPhone 7s Plus. De nieuwe iPhones zouden daarna in oktober in de verkoop gaan, al zal de voorraad vooral bij de iPhone 8 waarschijnlijk flink beperkt zijn. De massaproductie van alle nieuwe modellen zou in ieder geval op schema liggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2017, 14:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.