iPhone 15 Ultra concept

Gerucht: ‘iPhone 15 Pro Max krijgt helderste display ooit’

Volgens een bron krijgt de iPhone 15 Pro Max mogelijk een extra helder display. Het zou om een nieuwe generatie display van Samsung gaan. Samsung levert al jarenlang de schermen voor iPhones.

De afgelopen jaren verbetert Apple de schermen van de iPhones op een aantal vlakken. Vorig jaar kwam er bijvoorbeeld een always-on functie bij, terwijl de notch plaats maakte voor het Dynamic Island. Maar ook aan de specs van het scherm zelf wordt regelmatig gesleuteld en dan met name de helderheid. Voor dit jaar zou het zomaar kunnen dat dit ook weer het geval is, zo zegt een bron. En dan met name specifiek voor de iPhone 15 Pro Max, want dat model krijgt mogelijk een helderder scherm.

‘iPhone 15 Pro Max met helderder scherm tot 2500 nits’

De informatie is afkomstig van geruchtenlekker ShrimpApplePro. In de afgelopen jaren heeft dit account meerdere juiste voorspellingen gedaan, al zit hij er ook wel eens naast. In een recente tweet zegt hij dat de iPhone 15 Pro Max een nieuw type beeldscherm van Samsung krijgt. Dit scherm heeft een maximale helderheid van 2500 nits. Als de informatie klopt, betekent dit dat de iPhone 15 Pro Max het helderste scherm in een iPhone ooit krijgt.

Momenteel hebben de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max een maximale helderheid van 1000 nits bij normaal gebruik, 1600 nits bij HDR-content en 2000 nits buitenshuis. In het geval van gebruik buitenshuis, zou dit dus geupgraded kunnen worden naar 2500 nits, als de informatie klopt. Het is bovendien opmerkelijk dat de bron nadrukkelijk alleen over de iPhone 15 Pro Max spreekt. Normaal gesproken hebben de Pro-modellen dezelfde specificaties, maar dat zou dit jaar anders kunnen zijn.

Bekijk ook

Deze iPhone 15 Pro-functies krijg je alleen op de duurdere modellen

Er zijn al diverse geruchten over functies die alleen op de iPhone 15 Pro (Max) beschikbaar komen. In dit artikel verzamelen we ze, zodat je weet welke functies uniek zijn voor de duurdere iPhone 15-modellen. Zo zouden de fysieke knoppen ontbreken op de Pro-modellen en krijgen ze snellere datatransfer via usb-c.

De iPhone 15 Pro Max krijgt bijvoorbeeld als enige model een periscopische cameralens, zo zeggen bronnen. Als Apple daar ook nog een hogere helderheid voor het scherm aan toevoegt, onderscheidt dit model zich op nog een extra vlak van de iPhone 15 Pro. De laatste tijd gingen er dan ook al geruchten dat Apple kiest voor een andere naam voor dit model, zoals iPhone 15 Ultra. Maar het lijkt erop dat de Ultra-naam pas in 2024 gebruikt gaat worden, waardoor de grootste en duurste iPhone van dit jaar nog gewoon iPhone 15 Pro Max gaat heten.

Bekijk ook

iPhone 15 Pro Max: dit weten we over de grootste iPhone van 2023

Apple brengt naar verwachting in het najaar van 2023 de iPhone 15 Pro Max uit. Het is de opvolger van de iPhone 14 Pro Max en biedt weer het grootste scherm. Maar wat is er nog meer nieuw en wat zeggen de geruchten? Alles wat we nu al weten over de iPhone 15 Pro Max lees je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 15 Pro Max

De iPhone 15 Pro Max is het aankomende 6,7-inch topmodel van de iPhones van 2023, bedoeld voor veeleisende gebruikers. De iPhone 15 Pro Max krijgt vermoedelijk weer een 6,7-inch always-on display en verbeterde camerafuncties en andere opties die je niet op de standaard iPhone 15 vindt. De iPhone 15 Pro Max wordt mogelijk het meest uitgebreide toestel met de meeste functies. Dit grote model word mogelijk het enige model met de nieuwe periscopische cameralens. Je leest hier over de nieuwste iPhone 15 Pro Max geruchten en meer. Dit toestel wordt verwacht in september 2023.

iPhone 15 Pro Max
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.