iPhone 15 hoesjes milieuvriendelijk

Reacties voor: Duurzame(re) hoesjes voor de iPhone 15: deze zijn minder vervuilend

Apple geeft extra gas om CO2-neutraal te worden. Daar past ook een nieuw type hoesje bij, zonder leer en van gerecycled materiaal. Maar er zijn nog veel meer duurzame hoesjes voor de iPhone 15 te vinden! Hier zetten we een aantal verrassende keuzes op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. De vraag is, wie controleert de uitspraken van dit soort bedrijven? Ik heb ook het idee dat veel bedrijven klimaatuitspraken gebruiken om maar niet gecanceld te worden of juist bepaalde groepen aan te spreken. Geen enkel bedrijf is klimaatneutraal. Er is altijd wel een link te bespeuren welke fossiele brandstoffen gebruiken. Of het nou apparatuur is wat ze gebruiken of partners.

  2. KlimaatNeutrale dingen bestaan niet. Ik koop de dingen die voor mij het handigste in gebruik zijn. Bij hoesjes zijn dat altij de backcovers van spiegen.

  3. Ik denk dat je altijd moet meewegen hoe beschermend de hoesjes zijn. Als je een zelfgehaakt of gebreid hoesje hebt met lage CO2 voetafdruk dat je telefoon onvoldoende beschermt bij een val, dan heeft bv. een beter beschermend siliconenhoesje, waarbij je niet gelijk je telefoon geheel of gedeeltelijk moet vervangen na een val, uiteindelijk een lagere CO2 voetafdruk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.