iPhone 12 productie

Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 12 komt eind oktober, 5G-modellen in november’

Het kan dit jaar laat worden, wat de introductie van nieuwe iPhones betreft. Volgens een nieuw gerucht komt de iPhone 12 pas eind oktober. En op de modellen met 5G moet je nog langer wachten.
10 reacties
 1. Dan ben ik benieuwd of die iPhone 12 zonder 5G wel goed verkocht gaan worden als een maand later de 5G modellen al uitkomen. Ik denk persoonlijk van niet.

 2. Ik begrijp er niet zoveel meer van. Alle iPhones 12 komen toch met 5G? Dat lees ik immers op de diverse tech sites op internet.

 3. @Ronald: nou als het prijs verschil heel groot is en de komende jaren heb je nog nauwelijks wat aan 5g , pas in ‘23 zal t echt goed los gaan met 5g op alle snelheden en alle uithoeken daarbij zou een 5g abonnement extra kunnen gaan kosten en de budget aanbieders zullen er nog een tijd mee wachten ,bovendien 4g zal nog heel lang duren voor dat wordt afgeschaft.

 4. Dan kan de nieuwe Apple Watch ook wel eens pas oktober gepresenteerd worden 🙁

 5. @Rob: Ik had precies dezelfde opmerking/vraag. Dacht dat alle iPhone 12 modellen met 5G geleverd worden. Wordt er niet echt duidelijker op.

 6. Hier ook iemand die het inmiddels niet meer scherp heeft🤨

 7. Leuk dat 5G, maar 4G is prima toch?

 8. Wat Samsung vroeger fout deed in mijn ogen gaat Apple nu steeds verder in.
  Meer en meer modellen zonder significant verschil op de prijs na dan.
  Heb nu de XS max overtuig mij nu dat ik aan een nieuwe toe ben.
  5G? Hoezo wat moet sneller dan?

 9. Origineel geplaatst door Leo
  @Ronald: nou als het prijs verschil heel groot is en de komende jaren heb je nog nauwelijks wat aan 5g , pas in ‘23 zal t echt goed los gaan met 5g op alle snelheden en alle uithoeken daarbij zou een 5g abonnement extra kunnen gaan kosten en de budget aanbieders zullen er nog een tijd mee wachten ,bovendien 4g zal nog heel lang duren voor dat wordt afgeschaft.

  4g wordt niet afgeschaft. Voor spraak blijven we 4g gebruiken. 5g is niet voor spraak.

 10. @Edwin ®️: zeg ik ook niet toch? Alleen ik denk toch niet dat t er over 10-20 jaar nog is hoor dan gaat spraak ook over 5g alles wordt op een dag afgeschakeld……..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.