iPad Pro vastgelopen door iOS 9.3.2

Apple trekt iOS 9.3.2 voor iPad Pro terug na klachten

Apple heeft iOS 9.3.2 teruggetrokken voor bezitters van een 9,7-inch iPad Pro. Bij een deel van de gebruikers liep de iPad vast.

De afgelopen dagen zijn er veel klachten over iOS 9.3.2 geweest van bezitters van de 9,7-inch iPad Pro. De iPad liep vast op deze update en vertoonde een foutmelding ‘Error 56‘. Een oplossing is er nog niet, maar Apple heeft nu wel de update teruggetrokken voor de iPad Pro. Heb je een 9,7-inch exemplaar en heb je de update nog niet geïnstalleerd, dan zul je ‘m niet langer zien. De verwachting is dat Apple een gerepareerde variant van iOS 9.3.2 voor deze gebruikers gaat uitbrengen.

Bladeren tekenen op een iPad Pro

iOS 9.3.2 teruggetrokken

Mensen met een 9,7-inch iPad Pro zullen zien dat iOS 9.3.1 nu wordt genoemd als de meest recente update die ze kunnen downloaden. Apple heeft al aangegeven dat ze het probleem gaan onderzoeken, maar heeft nog geen opheldering gegeven over de oorzaak. Volgens Apple’s eigen database met foutcodes moet het gaan om een hardware-fout.

Al vrij snel na het verschijnen van iOS 9.3.2 verschenen de eerste klachten. Het probleem treft alleen de kleinere iPad Pro in een beperkt aantal gevallen. Apple raadt zelf aan om de iPad op iTunes aan te sluiten en tweemaal te proberen om een herstelactie te doen. Mocht dat geen effect hebben, dan zit er niets anders op dan contact met Apple Support opnemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2016, 19:09
Categorie iOS
Onderwerpen ios 9.3, ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.