iOS 9 op iPad en iPhone

Apple brengt iOS 9.3.2 uit, lost Bluetooth-probleem op

Apple heeft iOS 9.3.2 vrijgegeven, dat het Bluetooth-probleem op de iPhone SE oplost. Ook kun je nu Night Shift en Energiebesparingsmodus weer tegelijk gebruiken.

iOS 9 op iPad en iPhone
Apple heeft een nieuwe update van iOS voor het publiek uitgebracht. Het gaat om iOS 9.3.2, een update met bugfixes en oplossingen voor verschillende problemen. De update lost bijvoorbeeld het Bluetooth-probleem op de iPhone SE op. Ook kun je met deze update de Energiebesparingsmodus en Night Shift tegelijk gebruiken. iOS 9.3.2 is voor iedereen beschikbaar met een iOS 9-toestel.


Pas op als je een iPad Pro hebt
Inmiddels is bekend dat iOS 9.3.2 bij sommige mensen de 9,7-inch iPad Pro laat vastlopen. Wacht dus met installeren totdat er meer bekend is over dit probleem!

iOS 9.3.2 met bug fixes

iOS 9.3.2 was al als betaversie beschikbaar, maar is nu voor iedereen te downloaden. In iOS 9.3.2 heeft Apple enkele problemen opgelost en bugs weggewerkt, zodat het besturingssysteem weer wat stabieler is. iOS 9.3 had last van enkele bugs, waaronder het probleem met het openen van links in Safari, Mail en andere apps. Dit werd opgelost in iOS 9.3.1. Echter heeft iOS 9 al een hele tijd last van problemen met Game Center. Dit zou met deze update nu verholpen moeten zijn.

Bekijk ook

Game Center-bug lijkt opgelost in iOS 9.3.2

De Game Center-bug die sommige spelers al maandenlang plaagt, lijkt te zijn opgelost in iOS 9.3.2 zeggen betatesters.

De release notes van iOS 9.3.2 zijn als volgt:

  • Fixes an issue where some Bluetooth accessories could experience audio quality issues when paired to the iPhone SE
  • Fixes an issue where looking up dictionary definitions could fail
  • Addresses an issue that prevented typing email addresses when using the Japanese Kana keyboard in Mail and Messages
    Fixes and issue for VoiceOver users using the Alex voice, where the device switches to a different voice to announce punctuation or spaces
  • Fixes an issue that prevented MDM servers from installing Custom B2B app

iOS 9.3.2 downloaden

Je kunt iOS 9.3.2 installeren door op je toestel te zoeken naar nieuwe software. Je vindt deze optie bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zie je de update nog niet, wees dan gerust. De update is pas net verschenen, waardoor het even kan duren voordat hij zichtbaar is.

Je kunt iOS 9.3.2 ook installeren via de desktop. Sluit je toestel met een kabel aan, open iTunes, selecteer het aangesloten toestel in de menubalk en kies voor Zoek naar update.

Bekijk ook

iOS 9: het complete overzicht

Alles over iOS 9 en de bijbehorende functies, zoals nieuw lettertype San Francisco, proactieve Siri, Night Shift en multitasken op de iPad. Lees over de iOS 9 aankondiging, release en meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 mei 2016 om 21:51
Onderwerp
Categorie
iOS
57 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.