iOS 15.5 final

Reacties voor: Updaten maar: iOS 15.5 en iPadOS 15.5 zijn nu beschikbaar voor iedereen

iOS 15.5 en iPadOS 15.5 zijn beschikbaar voor iedereen met een geschikte iPhone of iPad. De update brengt een aantal verbeteringen maar bevat een stuk minder nieuwe functies dan iOS 15.4.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Geen Ellen Siri stem terug? Dat had ik wel gehoopt..

  2. We hebben al tijdje geen fotostream meer sinds iOS 15.nog wat. Is dit een bug en moet dit verholpen worden of wil Apple er vanaf?

  3. Hier in België nog geen Bancontact te bekennen in Apple Pay…

  4. Nog steeds geen Vlaamse Siri…

  5. @Linette: toevallig een redelijk nieuw Apple account? Zie https://support.apple.com/nl-nl/HT201317 voor meer info. Misschien heb je er iets aan.

  6. Hoe kom ik in Apple Classical? Ik kan het nergens vinden.

  7. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Hoe kom ik in Apple Classical? Ik kan het nergens vinden.

    Is nog niet beschikbaar, alleen in de software zit een code met een verwijzing maar is nog geen complete werkende app..

  8. @Martijn: hoi Martijn, nee dit heb ik niet nog een aantal mensen in mijn omgeving die met hetzelfde probleem kampen op zowel een iPhone 7, iPhone 8 en iPhone 13 mini. En allemaal al jaren een account. Apple support zelf geeft verschillende uitleg, maar geen directe oplossing, maar geeft aan dat dit zich bij hele grote groep voordoet en allemaal sinds de update 15.nog wat….maar ook zij weten verder niet hoe op te lossen.
    Vond het een fijne mogelijkheid om zonder iCloud je foto’s op al je devices te hebben…zeker als je veel foto’s maakt. Maak wel gebruik van iCloud alleen niet voor m’n grote hoeveelheid foto’s …

  9. Origineel geplaatst door Linette
    We hebben al tijdje geen fotostream meer sinds iOS 15.nog wat. Is dit een bug en moet dit verholpen worden of wil Apple er vanaf?

    Ik merkte het ook inderdaad. Het probleem doet zich bij mij alleen voor met HEIF-formaat, dus niet met JPG. Een work-around is dan ook om foto’s in JPG op te slaan: Instellingen -> Camera -> Bestandsstructuren -> Meest compatible.

  10. Sinds ik de update heb van ios 15.5 loopt mijn batterij zeer snel leeg na openen van een willekeurige app. (na 2 uur verlies ik 60% van mijn batterij, En dan staat de iphone ook nog uit)
    Tevens loopt mijn iphone vast als ik een app 1 minuut heb geopend. Moet dan mijn iphone 8, weer resetten met veel pijn en moeite.

    Wie weet hoe ik dit probleem moet oplossen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.