HeartWatch toont je hartslag van je Apple Watch op een eenvoudige manier.

HeartWatch voor iPhone: krijg een beter inzicht van je hartslag

Met HeartWatch krijg je een handig overzicht te zien van je hartslagen die gemeten zijn met je Apple Watch of andere hartslagmeters. De app focust zich op drie categorieën en met kleurtjes is direct te zien hoe je hartslag ervoor staat.

HeartWatch-icoon.Dankzij de Apple Watch is het kinderlijk eenvoudig om je hartslag te meten. De gemeten gegevens zijn vervolgens af te lezen in de Gezondheid-app, maar een meer gedetailleerde weergave krijg je met de app HeartWatch. HeartWatch is een iPhone-app waarin alle hartslaggegevens van je Apple Watch in weergegeven worden, verdeeld over drie categorieën.

HeartWatch deelt je hartslag in

In de app vind je een overzicht van je hartslag. Dit wordt echter niet zomaar in een simpel grafiekje weergegeven, want HeartWatch maakt onderscheid tussen 3 situaties. In het Waking-gedeelte wordt gekeken naar je hartslag op het moment dat je wakker wordt. Het wordt dan ook aangeraden om de Apple Watch om te doen zodra je wakker wordt, terwijl je nog even in bed blijft liggen.

HeartWatch toont je hartslag van je Apple Watch op een eenvoudige manier.

Een andere belangrijke verdeling van je hartslag is de Regular- en Workouts-verdeling. In Regular vind je zoals verwacht je normale hartslag gedurende de dag, terwijl bij Workouts de actievere hartslagen groepeert. De resultaten worden in verschillende kleuren weergegeven, passend bij de hartslagen. Zo zie je in één oogopslag hoe het met je hartslag gesteld is. Ook handig: je krijgt notificaties als je hartslag boven of onder een bepaald punt komt. Vanwege privacy worden deze notificaties alleen geleverd als je iPhone ontgrendeld is.

Een overzicht van je hartslagen in HeartWatch voor de iPhone. Stel notificaties in met HeartWatch voor de iPhone.

Om de app te gebruiken is een Apple Watch vereist, omdat die je hartslag in de gaten houdt. De app werkt echter ook met andere hartslagmeters. Maak je gebruik van zo’n hartslagmeter, dan is ook in dat geval de app bruikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 10:19
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, hartslag, iPhone

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.