Apple ID inloggen

Apple geeft Apple ID-website een nieuw uiterlijk en mobiele versie

Apple heeft haar Apple ID-website voorzien van een nieuwe look. Alle gegevens staan nu in één overzicht bij elkaar. Bovendien past de website zich nu aan aan het formaat van het toestel, waardoor er een mobiele versie van de website beschikbaar is.

Apple heeft haar Apple ID-pagina een make-over gegeven. De website om instellingen van je Apple ID aan te passen en gegevens te wijzigen is compleet vernieuwd en heeft daarbij ook een mobiele versie gekregen. Op de website zijn nu in één overzicht alle instellingen te zien. Hierdoor hoef je niet meer naar aparte schermen te navigeren.

Eenvoudigere navigatie op nieuwe Apple ID-website

Al bij het opvragen van de nieuwe Apple ID-website valt het nieuwe design op. Bovenaan vind je een grote foto waar je kunt inloggen. Heb je tweestapsverificatie aangezet, dan kies je hier direct je vertrouwde apparaten. Zodra je ingelogd bent, zie je een totaaloverzicht van al je gegevens, zoals je account, gekoppelde apparaten en betaalgegevens. Hieronder zie je links de oude website, terwijl rechts de nieuwe versie staat.

Apple ID-website vergeleken: oud vs. nieuw.

Apple ID-website vernieuwd

Via de wijzig-knop aan de rechterkant verander je de desbetreffende instelling. Hierdoor is de website een stuk overzichtelijker geworden dan de vorige. Bekijk je de website op je iPhone of iPad, dan krijg je een aangepaste weergave te zien. Op de iPhone verschijnt een soort webapp met enkel en alleen de verschillende onderdelen, terwijl je op de iPad een weergave krijgt die meer op de desktop-versie lijkt.

Een overzicht van je gegevens op de Apple ID-website.

Eerder dit jaar vernieuwde Apple haar andere websites. Voorheen had Apple een aparte webpagina voor alle productinformatie en een aparte pagina voor de online Apple Store, maar sinds augustus zijn deze samengevoegd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld direct een iPhone bestellen vanaf de standaard productpagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 11:00
Categorie Apple
Onderwerpen apple id, website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.