Live Wallpapers zet je toegangsscherm in beweging.

Live Wallpapers zet het toegangsscherm van je iPhone 6s in beweging

Vind je die stilstaande achtergrond op je toegangsscherm maar saai? Met Live Wallpapers heb je de keuze uit meer dan veertig bewegende achtergronden die je in kunt stellen op het toegangsscherm.

Live Wallpapers zet je toegangsscherm in beweging.Met de iPhone 6s zijn er enkele nieuwe functies bij gekomen. Twee van deze functies zijn 3D Touch en Live Photos. Door stevig te drukken op een Live Photo, krijg je een korte animatie te zien. Deze foto’s zijn ook in te stellen als achtergrond, zodat je een leuke animatie te zien krijgt als je op het toegangsscherm drukt. Live Wallpapers is een aparte app waarin deze achtergronden centraal staan.

Live Wallpapers: beweging in je toegangsscherm

Apple levert bij de iPhone 6s al enkele achtergronden die je in beweging kunt zetten met een stevige druk op het scherm. Dit zijn allemaal achtergronden met sierlijke vissen. Mocht je daar niet zo gecharmeerd van zijn, maar wel graag een bewegend toegangsscherm willen hebben, dan is Live Wallpapers een leuk alternatief. De app bevat meer dan veertig bewegende achtergronden om in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit wilde vlammen of artistieke objecten.

Live Wallpapers met bewegende vlammen. Live Wallpapers met bewegende lichtstrepen.

Om een afbeelding in te stellen, sla je deze op vanuit de app. Vervolgens stel je deze in je iPhone instellingen in als achtergrond. Hou er wel rekening mee dat dit alleen werkt op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus en dat de achtergrond alleen beweegt door hard op het toegangsscherm te drukken. Op het beginscherm zijn de achtergronden gewoon stilstaande afbeeldingen. Tot slot is iOS 9.1 vereist om de app te laten werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 9:05
Categorie Apps
Onderwerpen 3d touch, live photos, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.