Archief voor 'hartslag'

Beste hartslag-apps voor iPhone en Apple Watch

De beste hartslag-apps voor je Apple Watch en iPhone

Het in de gaten houden van je hartconditie zien we steeds vaker. Apple voegt dan ook steeds meer hartslagfuncties toe aan de Apple Watch en met aanvullende apps op de iPhone kun je vervolgens de metingen analyseren, trends bekijken en bepalen of het nut heeft om medische hulp in te roepen. Met deze apps kun je meteen aan de slag.

Apple Watch Series 4 ECG

Zo maak je een ECG op de Apple Watch

In een paar stappen kun je een ECG maken op de Apple Watch. Je hebt hiervoor een Apple Watch Series 4 of nieuwer nodig, zodat je met de sensoren een hartfilmpje kan maken. Deze tip legt alles uit over het maken van een ECG op de Apple Watch.

Apple Watch hardlopen Today at Apple

Apple's onderzoek hint naar persoonlijke workouts op Apple Watch

Wat kunnen we in watchOS 10 verwachten? Misschien wel persoonlijke workouts. Apple heeft een nieuwe onderzoekspaper gepubliceerd, waaruit we enkele toekomstige functies kunnen afleiden. Het blijkt namelijk dat Apple je hartslag tijdens workouts vooraf goed kan voorspellen en dus ook kan zorgen dat je in de juiste hartslagzone zit.

· 2 reacties
Apple Watch Series 6 onderkant hartslagmeter

Zo meet je je hartslag sneller en nauwkeuriger met de Apple Watch

De Apple Watch meet jouw hartslag en slaat dit op in de Gezondheid-app. Met de Hartslag-app en de Apple Watch Series 4 of nieuwer kun je sneller en nauwkeuriger je hartslag meten. Je doet dit via de Digital Crown. Wij laten je zien hoe dit werkt.