Vrouw kijkt video op iPad met AirPods Max

AirPods Max kleuren: welke past bij jou?

AirPods Max is de high-end koptelefoon van Apple. Je kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren, maar mogelijk zijn er binnenkort nieuwe kleuren op komst.

AirPods Max: kies je kleur!

AirPods Max is verkrijgbaar in vijf kleuren: spacegrijs, zilver, groen, roze en lichtblauw. Wil je goedkope AirPods Max en zoek je een koopje, dan kun je het beste kiezen voor kleuren waar winkelketens wat meer voorraad van hebben. We zien vaak de grootste afprijzingen bij opvallende kleuren zoals groen en roze. Maar je kunt ook bij neutrale kleuren zoals zilver en spacegrijs zomaar tegen een koopje aanlopen.

AirPods Max: welke kleuren kan ik kiezen?

Wil je AirPods Max hebben, dan kun je kiezen uit vijf kleuren. De prijs varieert per model. Alle AirPods Max-kleuren hebben bij Apple dezelfde adviesprijs, maar als je niet aan een bepaalde kleur gebonden bent kun je vaak een betere deal vinden bij andere winkels.

Neutrale kleuren:

Opvallende kleuren:

AirPods Max kleuren

Actuele prijzen per kleur AirPods Max

Zoals aangegeven varieert de prijs nogal, ook in de loop van de tijd. Het loont daarom de moeite om te wachten tot jouw favoriete kleur weer een keer is afgeprijsd, bijvoorbeeld rond momenten als Amazon Prime Day of Black Friday.

Prijzen AirPods Max

Meer kleur met losse AirPods Max-oorkussens

Heb je een neutrale kleur gekozen en vind je het toch wat saai, dan kun je losse magnetische oorschelpen kopen voor €79,- per set. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de AirPods Max zelf, dus je kunt bijvoorbeeld een spacegrijze AirPods Max voorzien van roze oorschelpen. Als je ze uitwisselt met een vriend (of zelf heel veel gekleurde oorschelpen koopt) kun je nog gekkere combinaties maken.

AirPods Max oorkussens in vijf kleuren.

Komen er nieuwe AirPods Max kleuren aan?

Volgens Mark Gurman van Bloomberg konden we in het najaar van 2022 nieuwe kleuren verwachten voor de AirPods Max. Bloomberg schreef eerder ook al dat Apple nieuwe kleuren voor de AirPods Max zijn overwogen. Maar dat gebeurde niet. Er werd gesproken over lila, sterrenlicht (beige) en middernacht (blauwzwart). Dit zijn kleuren die Apple de afgelopen tijd veel gebruikt voor nieuwe producten.

AirPods Max in lila (concept)

We betwijfelen of Apple nog wel nieuwe kleuren gaat doen, of dat we moeten wachten op de release van de AirPods Max 2. Dat zal mogelijk in 2024 of 2025 plaatsvinden.

Minstens zo interessant is om te kijken naar nieuwe functies. Veel gebruikers zouden graag ondersteuning voor lossless audio willen zien. We hebben een apart artikel over de AirPods Max 2 functies die we willen zien.

Bekijk ook

Deze features willen we zien bij de AirPods Max 2

De AirPods Max uit 2020 zijn wel weer aan een opvolger toe. Welke nieuwe functies willen we zien bij Apple's luxe hoofdtelefoon? Er is heel wat te verbeteren!

Meer weten over AirPods Max? In onze round-up leggen we uit wat ze bijzonder maakt en waarom je ze wel (of niet) zou willen hebben.

Bekijk ook

AirPods Max: alles over Apple's luxe hoofdtelefoon

AirPods Max is Apple's eigen high-end draadloze hoofdtelefoon. Deze is voor een adviesprijs van €579,- verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, maar elders vind je vaak een lagere prijs. De AirPods Max is de luxere tegenhanger van de gewone AirPods.