Foute kersttrui wallpaper

Hartverwarmend: een foute kersttrui als iPhone-wallpaper

Voor veel mensen is vandaag de kerstperiode echt begonnen. Waarom niet een passende wallpaper voor je iPhone instellen! We hebben twee suggesties voor je: een foute kersttrui of een leuk zelfgemaakt patroontje.

Basic Apple Guy heeft een serie wallpapers gemaakt voor de iPhone en Mac, die eruit zien als een gebreide trui. In een blogposting kun je in detail lezen hoe ze zijn gemaakt. Want er komt meer bij kijken dan je denkt. Er moesten 38,420 breisteken met de hand worden ingekleurd. “Er zal ongetwijfeld een makkelijker manier zijn om zoiets als dit te maken, maar als ik dat had gedaan had er minder liefde in gezeten”, aldus de maker.


Er zijn twee versies van de wallpaper: die met een Apple-logo en de koffiebeker die Basic Apple Guy als eigen logo gebruikt. Je kunt ze vinden onderaan deze post.

Wallpaper foute kersttrui

Maak je eigen emoji-wallpaper voor kerst!

Er is sinds iOS 16 nog een andere manier om een foute kersttrui te maken en die zit standaard in je iPhone. Je maakt hierbij gebruik van de emoji-wallpapers die je in een patroon kunt instellen. Met de juiste gekleurde achtergrond heb je iets wat meteen aan kerst doet denken. En het mooie is: je kunt tegenwoordig meerdere afbeeldingen voor toegangsschermen instellen, dus je ziet er niet de gehele dag aan vast.

Zo stel je dit in:

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone en ga naar Achtergrond.
  2. Druk op de blauwe balk om een nieuwe achtergrond toe te voegen.
  3. Tik bovenin op het gele emoji-icoon.
  4. Kies een geschikte emoji: kerstman, kerstboom, hert, vallende ster, sneeuwkristal of iets anders wat je aan kerst doet denken. Je mag maximaal zes kiezen.
  5. Tik boven het toetsenbrod op het scherm.
  6. Tik rechtsonder op de drie puntjes om de juiste achtergrondkleur in te stellen. Voor donkerrood en donkergroen zul je de kleurkiezer moeten gebruiken.
  7. Veeg over het scherm om verschillende patronen te proberen.
  8. Tik op Voeg toe als je tevreden bent.

Kerstwallpaper-emoji

Nu hoef je zelf niet meer zo’n lelijke kersttrui aan te trekken, maar laat je je iPhone het werk doen.

Je kunt het nog mooier maken door je toegangsscherm een speelser lettertype voor de klok te geven en door wat widgets toe te voegen. Hoe dit werkt lees je in onze andere tip.

Bekijk ook

Zo geef je de klok op het iPhone-toegangsscherm een ander uiterlijk

Je kunt in een paar stappen de opmaak van de datum en het tijdstip aanpassen op het toegangsscherm van je iPhone en iPad. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, maar ook uit meerdere kleuren en zelfs letterdiktes. Ook leggen we hier uit hoe je de datum en het tijdstip op je iPhone en iPad wijzigt op basis van je tijdzone.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.