Apple TV reclamespot pizzadoos

Apple TV wordt een pizzadoos in Apple’s nieuwste reclamespot

Apple heeft een nieuwe reclamespot uitgebracht voor de Apple TV. In 'The Future of Apps' zien we diverse apps zoals Gilt, GrubHub, Showtime, Crossy Road, HBO Now en Fox Now.

Apple heeft een vrolijk reclamespot uitgebracht voor de Apple TV. Daarin ligt de nadruk op apps en games, die je via de tvOS App Store kunt downloaden. Het reclamespotje met de titel ‘The Future of TV is Apps’ schotelt je een aantal leuke apps voor, terwijl de Apple TV allerlei vormen aanneemt, zoals een pizzadoos.

Apple TV reclamespot pizzadoos

Het gaat om de apps Netflix, Apple Music, WatchESPN, Asphalt 8: Airborne, Disney Infinity, Gilt, GrubHub, Showtime, Crossy Road, HBO Now en Fox Now. Een aantal daarvan is alleen interessant voor Amerikaanse gebruikers. Bij GrubHub verandert de Apple TV in een pizzadoos en bij Game of Thrones krijgen we een ijzeren troon te zien, om uiteindelijk te eindigen bij het testbeeld dat we in eerdere Apple TV-reclames hebben gezien.

Dit is het tweede reclamespotje voor de Apple TV. Daarnaast heeft Apple billboards en campagnes op sociale media gevoerd om de Apple TV onder de aandacht van de kijkers te krijgen. De apps die je te zien krijgt hebben vooral te maken met streaming tv-kijken en games en de stijl is wat losser dan we van Apple gewend zijn. Dit filmpje lijkt wat meer gericht op gezinnen, die een settopbox zoeken waar je van alles mee kan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2016, 8:37
Categorie Apple
Onderwerpen apple tv, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.