Apple Vision Pro op hoofd van vrouw

Reacties voor: Apple Vision Pro Developer Kit nu aan te vragen door ontwikkelaars

Apple wil graag dat zoveel mogelijk ontwikkelaars met de Vision Pro-headset aan de slag gaan en toepassingen bouwen. Om dit te vereenvoudigen is het nu mogelijk een Vision Pro developer kit aan te vragen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik denk dat Apple dit tot een groot succes kan maken. Door in te zetten op zowel zakelijke als ontspannende toepassingen hebben ze iets wat nog niemand maakt.

  2. Juist, helder. Compleet onduidelijk dus nog hoe je dit ding zo snel mogelijk kunt krijgen. Als consument wachten tot begin 2024 is mogelijk niet genoeg want hij komt eerst alleen uit in USA.

    Dit ding is zijn tijd ver vooruit en als het echt allemaal zo werkt als in de Keynote, dan wordt dit vanaf versie met M3 en voor de helft van de prijs absoluut een game changer. Ik zou mijn aandelen in bioscopen alvast verkopen.

  3. @Kees: nee, werd met de tv ook gezegd van bioscoop gaat en met de radio toen de tv kwam en ook de krant de oudste media is er nog steeds. En dit is eerst nog veel te duur en daarna zie ik niet direct iedereen dit kopen, vermoedelijk beginnen oudere generaties hier niet of nauwelijks meer aan en heb je ook vertraging in de maatschappij. Je bent nogal afgeleverden van de wereld met degelijk ding op zelfde als koptelefoon, persoonlijk ook nooit van gehouden. Wil de wereld blijven zien en horen dat afsluitende dingen die wil ik niet. Daarom wil ik het best s een keer proberen, maar daar blijft het wel wat bij

  4. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ik denk dat Apple dit tot een groot succes kan maken. Door in te zetten op zowel zakelijke als ontspannende toepassingen hebben ze iets wat nog niemand maakt.

    Om het een succes te maken moet denk ik vooral de batterijcapaciteit omhoog. Ik zag zo’n 2 uur voorbij komen. Is dit in het meest gunstige geval? Wat gaat er gebeuren als je bepaalde functies aan gaat zetten? 2 Uur is ook vrij krap als je een film wil kijken. Ben je continue aan het FaceTimen voor een meeting, haal je dan ook nog de 2 uur?

    Juist met een externe batterij zou je zeggen dat je de capaciteit kan opschroeven. Nou ja Apple kennende zal dit ook vast snel gaan gebeuren, voor nog een paar honderd euro extra.

    Er is veel info gegeven, maar er zijn ook nog heel veel vragen. En bij de gegeven info ga ik altijd uit van het meest gunstige geval.

  5. Eerst maar eens afwachten op alle ervaringen. Het ziet er allemaal mooi uit maar is het ook echt geweldig in de praktijk. Ziet er goed uit, wow effect hadden we hier in huis ook. Maar om nu als eerste zo’n ding te kopen, voor die prijs, mij niet gezien. Als ik zou kunnen sparen dan duurt het nog wel een flinke tijd voor ik er aan begin. Dan is het waarschijnlijk goed doorontwikkeld 🤭🤪

  6. Erg veel ophef voor een product dat in essentie al lang op de markt is. Ik heb voor een fractie van de prijs een PICO 4 brilletje van marktplaats geplukt.
    In weze kan ik niet echt veel meer mogelijkheden vinden in de Apple bril. Het ziet er misschien allemaal wat gelikter uit… maar de basis functies zijn identiek.
    En om daar nu ruim het tienvoudige voor neer te tellen… ik zie het nut niet.
    En zoals altijd bij Apple is de batterijduur weer een tegenvaller.

    Komt misschien wat negatief over, maar ik ben echt een Apple freak!

  7. Origineel geplaatst door Billy
    Erg veel ophef voor een product dat in essentie al lang op de markt is. Ik heb voor een fractie van de prijs een PICO 4 brilletje van marktplaats geplukt.

    In weze kan ik niet echt veel meer mogelijkheden vinden in de Apple bril. Het ziet er misschien allemaal wat gelikter uit… maar de basis functies zijn identiek.

    En om daar nu ruim het tienvoudige voor neer te tellen… ik zie het nut niet.

    En zoals altijd bij Apple is de batterijduur weer een tegenvaller.

    Komt misschien wat negatief over, maar ik ben echt een Apple freak!

    Pico 4 is toch een cheape versie van de quest? Dat is alleen maar VR.

  8. (Red.) De developer kits zijn nu aan te vragen op de website van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.