Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
Apple Music Replay 2022 hoogtepunten

Apple Music Replay 2022 vernieuwd: jouw muzikale hoogtepunten

Apple Music toont vanaf nu Replay 2022, je persoonlijke lijst van favoriete nummers in 2022. Het laat de nummers zien die je vanaf begin van het jaar het meest gestreamd hebt.

Apple Music Replay 2022

Update 29 november 2022: Al sinds februari dit jaar kun je als Apple Music-gebruiker je eigen Replay-afspeellijst bekijken. Dit is een mix van al jouw favoriete nummers van het jaar. En nu het jaar zijn einde nadert, heeft Apple een vernieuwd overzicht met je muzikale hoogtepunten klaargezet.

Apple Music Replay 2022 hoogtepunten in stories

Via deze website kun je inloggen en de hoogtepunten bekijken in een Story-achtige weergave. Apple Music Replay toont het aantal minuten dat je dit jaar geluisterd hebt, het nummer dat je het vaak beluisterd hebt, je favoriete artiest van het jaar, het meest beluisterde album en je favoriete genres. Tijdens het bekijken van de stories hoor je de muziek waar het over gaat.

Apple Music Replay 2022 hoogtepunten: artiest en genres

Behalve het bekijken van de hoogtepunten in een Story-weergave, kun je op de pagina ook naar beneden scrollen om meer te zien. Zo kun je daar bekijken hoeveel verschillende nummers en artiesten je beluisterd hebt. Per onderdeel zie je daar ook de top 10.

In onze test hebben we een aantal verrassende resultaten gezien. Zo is één van de meest beluisterde albums van een artiest waar we nog nooit van gehoord hebben, laat staan dat we er vijftien keer naar geluisterd hebben. Of het om een fout gaat of dat er iets anders aan de hand is, is niet duidelijk.

Hieronder volgt ons eerdere artikel van februari 2022
Apple laat je vanaf vandaag de Replay 2022 playlist zien. Deze laat de top 100 van je favoriete tracks zien. De lijst zal elke week worden bijgewerkt op basis van de nieuwste statistieken. Aan het einde van het jaar krijg je een compleet overzicht van je luistergedrag. Spotify-gebruikers moeten hier wat langer op wachten en krijgen pas aan het einde van het jaar hun Spotify Wrapped. Beide lijsten houden bij welke nummers jij het meest geluisterd hebt.


Je vindt de Apple Music Replay 2021-afspeellijst helemaal onderaan het Luister nu-tabblad, naast je andere Replay-lijsten van voorgaande jaren. Het is mogelijk dat het nog even duurt voordat de lijst bij jou zichtbaar is. Dit heeft ook te maken met hoeveel nummers je dit jaar al geluisterd hebt. Als je dit jaar nog niet voldoende naar Apple Music geluisterd hebt, dan zie je de lijst nog niet.

Apple Music Replay 2022

De lijst geldt voor nummers vanaf 1 januari, dus er kunnen ook nummers in staan waar van je denkt: hé, die heb ik maar één keer geluisterd! De afspeellijst wordt elke zondag bijgewerkt met nieuwe toevoegingen, dus kom regelmatig even terug!

Lees meer in onze algemene tip over de Apple Music Replay-functie, waarin we je stap voor stap uitleggen waar je de lijst kan vinden.

Bekijk ook

Apple Music Replay: zo check je jouw favoriete muziek van het lopende jaar

Met Apple Music Replay vind je jouw 100 beluisterde nummers van het jaar. In deze tip leggen we uit hoe je je Apple Music jaaroverzicht bekijkt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 29 november: Artikel bijgewerkt met vernieuwd overzicht voor 2022.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 november 2022 om 11:47
Onderwerp
Categorie
Diensten

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.