iMac 2021 kleuren

Het wordt een druk najaar voor Apple: ‘Grootste line-up ooit’

Apple staat op het punt om najaar 2022 het 'breedste productaanbod' ooit uit te rollen. Dat beweert Mark Gurman van Bloomberg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Heel veel najaarsaankondigingen

We kunnen dit najaar niet alleen de iPhone 14 verwachten, maar ook Apple’s grootste productline-up uit de geschiedenis van het bedrijf. Dat betekent: meer nieuwe hardwareproducten dan ooit. Het is te lezen in de nieuwste Power On-nieuwsbrief van Bloomberg. Mark Gurman zegt te horen hebben gekregen dat Apple een reeks aankondigingen bewaart voor het najaar van 2022. Het gaat daarbij onder andere om een compleet vernieuwde MacBook Air en een nieuwe MacBook Pro.


Dit is het lijstje dat Gurman verwacht:

  • vier nieuwe iPhones
  • vernieuwd instapmodel MacBook Pro
  • vernieuwde MacBook Air
  • vernieuwde iMac
  • nieuwe Mac Pro
  • vernieuwde AirPods Pro
  • drie Apple Watch-modellen
  • goedkope iPad
  • vernieuwde iPad Pro

Opvallend is dat in dit lijstje de geruchtmakende AR-bril nog ontbreekt. Het is afwachten of Apple dit accessoire in 2022 nog gaat aankondigen, of doorschuift naar 2023 of later.

Verder herhaalt Gurman nog eens zijn verwachting dat Apple het eerste event van het jaar waarschijnlijk in maart of april gaat houden. Een van de producten die we daar kunnen verwachten is de vernieuwde iPhone SE. De iPad Pro 2022 komt pas later in het jaar. Dit zou te maken hebben met de vele veranderingen. Wel krijgen we in het voorjaar waarschijnlijk een nieuwe iPad Air en zouden er plannen zijn om de M1 Pro-chip nog in een ander Mac-model uit te brengen. Dit kan een high-end Mac mini of de grote iMac zijn.

iMac 2021 nieuwe kleuren

Meer weten over de verwachte producten van 2022? Bekijk dan ons overzicht, of check naar welke producten de lezers van iCulture dit jaar uitkijken in onze 2022 producten-poll!

Bekijk ook

Overzicht: dit zijn de Apple-producten van 2022

Welke producten heeft Apple in 2022 uitgebracht? En komt er nog iets aan? We delen in grote lijnen onze verwachtingen voor de nieuwe Apple-producten voor de rest van 2022!

2022 iPhone

Alles over de iPhones van 2022 lees je hier. Naast de gebruikelijke iPhone 14 en iPhone 14 Pro zijn er ook twee grote modellen: de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max. Dat betekent dat je qua schermformaat uit twee groottes kunt kiezen: 6,1-inch en 6,7-inch. De grootste veranderingen vind je bij de Pro-modellen: deze hebben geen notch meer maar het zogenaamde Dynamic Island. Er is ook een always on-scherm. Deze modellen zijn opgevolgd door de iPhone 2023 line-up, waaronder de iPhone 15. Wil je een van de nieuwe iPhones kopen, dan vind je hier een overzicht van prijzen.

2022 iPhone

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.