iPhone 12 hoesjes in zomerkleuren 2021.

Apple brengt drie zomerkleuren voor iPhone-hoesjes uit

Apple heeft stilletjes drie nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes uitgebracht. Het gaat om het siliconenhoesje voor de iPhone 12 (mini) en iPhone 12 Pro (Max).

Apple brengt doorgaans ieder seizoen wel nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uit. Voor de zomer zijn er geen nieuwe Apple Watch-bandjes, maar Apple heeft wel enkele nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes voor de zomer uitgebracht. Dit zijn Apple’s zomerkleuren voor iPhone 12-hoesjes van 2021.

Zomerkleuren iPhone-hoesjes 2021

De oogst is in vergelijking met voorgaande jaren wat schraal, maar als er nog geen kleur bij zat die naar jouw smaak is heb je nu misschien geluk. Het gaat om drie kleuren: zonnebloemgeel, wolkenblauw en Electric Orange. Het gaat dus respectievelijk om een geel, heel lichtblauw en donkeroranje hoesje. Het zijn kleuren die passen bij andere accessoires die Apple eerder uitgebracht heeft, zoals Apple Watch-bandjes en AirTag-hoesjes. Van die accessoires waren de kleuren Electric Orange en zonnebloemgeel eerder al beschikbaar.

iPhone 12 hoesjes in zomerkleuren 2021.

Helaas voor liefhebbers van de leren hoesjes is er geen nieuwe kleur beschikbaar. Ook voor oudere modellen heeft Apple geen nieuwe hoesjes vrijgegeven.

Bekijk de nieuwe kleuren:

Lees ook onze aparte overzichten met de beste iPhone 12-hoesjes. Heb je het kleinste model, check dan ons overzicht met de beste iPhone 12 mini-hoesjes. Voor liefhebbers van groot hebben we een overzicht van de iPhone 12 Pro Max cases.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2021, 20:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen iphone 12, iphone 12 mini, iphone 12 pro, iphone 12 pro max

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone van dit moment. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max. Dit nieuwe model voor professionals heeft een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G, een nieuw design met vlakke zijkanten en komt in vier nieuwe kleuren. Dit toestel heeft de beste camera van dit moment, inclusief een LiDAR Scanner. Lees hier alles over de iPhone 12 Pro Max kopen, prijzen, functies en meer.

iPhone 12 Pro Max
0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.