iPhone 12 hoesjes in zomerkleuren 2021.

Apple brengt drie zomerkleuren voor iPhone-hoesjes uit

Apple heeft stilletjes drie nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes uitgebracht. Het gaat om het siliconenhoesje voor de iPhone 12 (mini) en iPhone 12 Pro (Max).

Apple brengt doorgaans ieder seizoen wel nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uit. Voor de zomer zijn er geen nieuwe Apple Watch-bandjes, maar Apple heeft wel enkele nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes voor de zomer uitgebracht. Dit zijn Apple’s zomerkleuren voor iPhone 12-hoesjes van 2021.

Zomerkleuren iPhone-hoesjes 2021

De oogst is in vergelijking met voorgaande jaren wat schraal, maar als er nog geen kleur bij zat die naar jouw smaak is heb je nu misschien geluk. Het gaat om drie kleuren: zonnebloemgeel, wolkenblauw en Electric Orange. Het gaat dus respectievelijk om een geel, heel lichtblauw en donkeroranje hoesje. Het zijn kleuren die passen bij andere accessoires die Apple eerder uitgebracht heeft, zoals Apple Watch-bandjes en AirTag-hoesjes. Van die accessoires waren de kleuren Electric Orange en zonnebloemgeel eerder al beschikbaar.

iPhone 12 hoesjes in zomerkleuren 2021.

Helaas voor liefhebbers van de leren hoesjes is er geen nieuwe kleur beschikbaar. Ook voor oudere modellen heeft Apple geen nieuwe hoesjes vrijgegeven.

Bekijk de nieuwe kleuren:

Lees ook onze aparte overzichten met de beste iPhone 12-hoesjes. Heb je het kleinste model, check dan ons overzicht met de beste iPhone 12 mini-hoesjes. Voor liefhebbers van groot hebben we een overzicht van de iPhone 12 Pro Max cases.

https://www.iculture.nl/gids/iphone-12-hoesjes/

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max was het grootste toestel van najaar 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max maar met een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G en een nieuw design met vlakke zijkanten. Dit toestel had de meest uitgebreide camera van de 2020-serie, inclusief een LiDAR scanner voor betere 3D-dieptemeting. Lees ook onze iPhone 12 Pro Max review. Dit model is opgevolgd door de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.