Analist: ‘Waterbestendige AirPods 3 komen eind dit jaar’

Apple is volgens een analist van plan om eind dit jaar nieuwe AirPods 3 uit te brengen die waterbestendig zijn. Al eerder gingen er geruchten over een nieuw model dat eind 2019 op de markt komt.

Pas afgelopen voorjaar bracht Apple de AirPods 2 uit, de tweede generatie AirPods met verbeterde chip met Hé Siri. Deze update liet lang op zich wachten, maar het zou zomaar kunnen dat de eerstvolgende update sneller komt dan je misschien denkt. Analisten van Wedbush denken dat Apple de waterbestendige AirPods 3 eind dit jaar uit gaat brengen.

‘Waterbestendige AirPods 3 komen eind 2019’

De analist noemt weinig details over het nieuwe model, maar waterbestendigheid is in ieder geval één van de nieuwe functies. De afgelopen jaren hebben we al vaker gehoord over waterbestendige AirPods, zodat je ze beter kan gebruiken in vochtige omstandigheden, zoals in de regen. Ook zijn ze daardoor vermoedelijk beter bestand tegen zweet. De analist spreekt ook over een verbeteringen in het design. Of dit betekent dat je er ook mee kan zwemmen, is nog de vraag.

De analisten verwacht dat de AirPods 3 een stukje duurder worden. De Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde eerder al dat Apple werkt aan de AirPods 3 met nieuw design, terwijl Digitimes stelde dat de AirPods 3 met noise cancelling eind 2019 verschijnen. Of de analisten van Wedbush zich baseert op deze eerdere geruchten of eigen informatie heeft, is niet helemaal duidelijk.

Bekijk ook

Gerucht: 'Apple werkt ook aan AirPods met volledig nieuw design'

Apple lijkt grootse plannen te hebben voor de AirPods. Volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo komt Apple eind dit jaar of begin volgend jaar met twee nieuwe AirPods-modellen. Eén daarvan krijgt een volledig nieuw design.

Eerder hebben we op iCulture onze verwachtingen van de AirPods 3 op een rijtje gezet. Het zou kunnen gaan om een nieuw pro-model met geavanceerde functies, waardoor de prijs ook omhoog kan. Of Apple ook gezondheidsfuncties toe gaat voegen, bijvoorbeeld sensoren om calorieën te meten, is niet bekend.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods-3/

De analisten gaven verder ook nog wat voorspellingen voor de verkopen van de iPhone. Zij denken dat Apple 180 miljoen stuks gaat verkopen in 2019, waarbij de vraag constant blijft. Voor de 2019 iPhones verwachten ze ook drie nieuwe modellen, als opvolgers van de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. in onze artikelen over de iPhone 11 en iPhone XR 2019 lees je daar meer over.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.