AirPods 2 review met eerste generatie

Gerucht: ‘AirPods 3 met noise cancelling komen eind 2019’

Volgens geruchten van Digitimes gaat Apple eind 2019 de nieuwste AirPods 3 op de markt brengen. Deze zouden voorzien zijn van noise cancelling, oftewel ruisonderdrukking.

De Aziatische geruchtensite Digitimes baseert zich meestal op bronnen uit de toeleveringsketen. Dat is ook nu weer het geval. Bedrijven die bij de assemblage en toelevering van onderdelen betrokken zouden zijn, hebben laten weten dat ze zich voorbereiden op de ‘AirPods 3′. Het gaat hierbij om de derde generatie AirPods, die nog dit jaar in de winkels zouden moeten liggen. De belangrijkste vernieuwing is noise cancelling.

AirPods 3 noise cancelling komen eind 2019

De AirPods 3 zullen volgens bronnen opnieuw worden geproduceerd door Inventec en Luxshare Precision, die ook verantwoordelijk zijn voor de huidige AirPods. Er waren eerder ook al geruchten dat Apple ondertussen aan een nieuw model zou werken, terwijl de tweede generatie AirPods nog maar net in de winkels ligt. Dat de twee generaties elkaar zo snel opvolgen, zou ermee te maken hebben dat de AirPods 2 waren vertraagd door problemen met de AirPower-oplader, die uiteindelijk werd gecancelled.

AirPods 2 review in gebruik

De huidige AirPods hebben als bezwaar dat ze je gehoorgang niet helemaal afsluiten, waardoor noise cancelling niet goed mogelijk is. Je hoort daardoor relatief veel omgevingsgeluid. De nieuwe uitvoering moet dat oplossen, door het omgevingsgeluid en ruis beter weg te filteren. Mark Gurman van Bloomberg voorspelde eerder dat de volgende generatie AirPods behalve ruisonderdrukking ook verbeterde waterbestendigheid krijgt. Hij denkt echter dat de update pas in 2020 komt. Geruchtenlekker OnLeaks beweerde in februari dat ruisonderdrukking voor de AirPods dit najaar zal komen. Ook sprak hij over een zwarte versie van de bekende oortjes.

Wil je de huidige AirPods kopen, dan kun je momenteel kiezen uit meerdere uitvoeringen. Het goedkoopst ben je af met de eerste generatie, die nog bij meerdere winkelketens verkrijgbaar is. Ook kun je de tweede generatie kiezen, met draadloze of met standaard oplaadcase.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2019, 10:56
Bron Bron Digitimes
Categorie Geruchten
Onderwerp airpods
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.