Apple Watch loskoppelen van je iPhone.

Apple Watch loskoppelen van je iPhone doe je zo

Is je Apple Watch stuk, wil je hem verkopen of heb je een nieuwe iPhone, dan is het goed om te weten hoe je je Apple Watch loskoppelt. In deze tip leggen we je alles uit over het loskoppelen van je Apple Watch.

Apple Watch loskoppelen van je iPhone.
Als je je Apple Watch niet meer wil gebruiken of als je een nieuwe iPhone gekocht hebt, dan is het verstandig om je Apple Watch los te koppelen. In deze tip lees je hoe je je Apple Watch loskoppelt van je iPhone.

Apple Watch loskoppelen

Er zijn meerdere redenen om een Apple Watch los te koppelen van je iPhone. Werkt de Apple Watch niet goed, moet je hem inleveren voor reparatie of heb je een nieuwe iPhone gekocht: in alle gevallen moet je je Apple Watch loskoppelen, waarna er meteen een backup wordt gemaakt.

Je Apple Watch loskoppelen doe je zo:

  1. Hou je iPhone en je Apple Watch in de buurt.
  2. Open op de iPhone de Watch-app. Ga naar het tabblad Mijn Watch en kies bovenin voor je gekoppelde Apple Watch.
  3. Tik op het i’tje achter je Apple Watch.
  4. Tik op Koppel Apple Watch los.
  5. Voer het wachtwoord van je Apple ID in om het loskoppelen te bevestigen.
  6. Na enige tijd is het loskoppelen voltooid. De Apple Watch wordt weer teruggezet naar fabrieksinstellingen. Op je iPhone wordt een backup van je Apple Watch opgeslagen.

Apple Watch loskoppelen.

Je Apple Watch is na het loskoppelen gereed om door te verkopen, maar kun je dan ook weer eenvoudig koppelen aan een nieuwe iPhone. Als je de backup van de Apple Watch wil gebruiken op de nieuwe iPhone, maak dan eerst een backup van je oude iPhone en zet deze vervolgens op je nieuwe iPhone. Daarna kun je je Apple Watch koppelen aan je nieuwe iPhone en de backup terugzetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt september 2017
Categorie Apple Watch
Onderwerp apple watch
Device Apple Watch