Apple Watch-bandjes met zomerkleuren 2018.

Zomerkleuren 2018: nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes

Deze hardware is wél te koop!
Zat er deze lente voor jou geen leuk nieuw Apple Watch-bandje in de collectie? Dan is er goed nieuws, want Apple introduceert drie nieuwe kleuren voor het sportbandje voor de Apple Watch. Heb je geen Apple Watch, dan maak je jezelf klaar voor de zomer met een nieuwe iPhone-hoesje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WWDC 2018 stond vooral in het teken van software, maar Apple heeft stiekem ook nieuwe producten in de Apple Store gezet. Helaas is er nog (steeds) geen datum voor de AirPower bekend, maar er zijn wel nieuwe kleuren voor de Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes. Het gaat in totaal om drie nieuwe kleuren en een vertrouwd bandje in een nieuw jasje. Zit er voor jou wat bij?

Zomerkleuren Apple Watch-bandjes

Deze zomer is het voornamelijk het sportbandje die vernieuwd is. Het sportbandje is nu, naast de veertien reeds bestaande kleuren, in drie nieuwe lichte pastelkleuren te koop: perzik, mintgroen en hemelsblauw. Bij alledrie de kleuren kun je kiezen voor een 38mm of 42mm variant. Hieronder hebben we de drie kleuren voor je op een rijtje gezet. Daarnaast is er een nieuwe versie van het Pride-bandje, dat al eerder verscheen. De nieuwe versie past qua stijl meer bij de huidige gestreepte nylon bandjes en heeft een witte ondergrond, in plaats van dat de gestreepte kleuren allemaal tegen elkaar aan staan. Het bandje past mooi bij de nieuwe Apple Watch Pride-wijzerplaat, die nu al beschikbaar is voor iedereen met watchOS 4.3.1 of nieuwer.

Hieronder hebben we de nieuwe kleuren voor je op een rij gezet. Hou er rekening mee dat deze kleuren slechts voor een beperkte periode verkrijgbaar zijn.

Apple Watch-bandjes met zomerkleuren 2018.

Zomerkleuren iPhone-hoesjes
Deze kleuren zijn ook beschikbaar voor de siliconen iPhone-hoesjes. De drie nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor de iPhone X (€45), iPhone 8 en iPhone 7 (€39) en de iPhone 8 Plus en iPhone 7 Plus (€45). De leren hoesjes en iPad-covers zijn helaas niet vernieuwd.

Nieuwe sterkere 30W-oplader
Tot slot heeft Apple nog een nieuwe 30W-lader in de Apple Store gezet, die de vorige 29W-lader vervangt. Deze is geschikt om je MacBook mee op te laden, maar kan ook gebruikt worden voor snelladen op de iPhone.

Bekijk ook

Apple heeft een nieuwe 30 Watt USB-C-adapter

Apple heeft de 29 Watt USB-C-lader voor de MacBook vervangen door een nieuw exemplaar van 30 Watt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.