Pride-horlogebandjes voor Apple Watch

Apple steunt #Pride met exclusieve regenboog Apple Watch-bandjes

Apple heeft exclusieve Apple Watch regenboog-horlogebandjes uitgebracht, om 30 jaar samenwerking met Pride te vieren. Ze zijn gemaakt in het kenmerkende regenboogmotief.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple is groot voorstander van diversiteit op de werkvloer en dat blijkt wel uit de vele activiteiten die ze organiseren. Inmiddels is het alweer 30 jaar geleden dat Apple’s samenwerking met Pride van start ging en dat vieren ze met een speciaal horlogebandje. Natuurlijk in de kenmerkende regenboogkleuren.

Apple Pride horlogebandjes

Regenboog Apple Watch-bandjes

Het gaat om een collectors item die je niet zomaar in handen kunt krijgen. Apple-medewerkers die zich hebben ingeschreven voor een Pride-evenement krijgen er eentje toegestuurd, zo valt te lezen op het bijgevoegde kaartje. Het gaat om een limited edition van de nylon Apple Watch-bandjes die Apple eerder dit jaar op de markt bracht. Zo kun je op een stijlvolle manier laten zien dat je de Pride-beweging steunt. De regenboog-bandjes zijn ook een mooie knipoog naar het vroegere logo van Apple.

Pride-horlogebandjes voor Apple Watch

Mocht je er eentje willen hebben: er zullen vast wel wat mensen zijn die geen Apple Watch hebben, dus het loont de moeite om de komende dagen op eBay te kijken. Wel vrezen we dat ze aardig duur zullen zijn, omdat de belangstelling vrij groot is.

Pride-parade San Francisco

Apple doet jaarlijks mee aan de Pride-parade in San Francisco en ook tijdens andere evenementen laten ze graag hun gezicht zien – zeker sinds Tim Cook uit de spreekwoordelijke kast kwam. Ook dit keer deed Apple weer mee aan de LGBT-parade die zondag plaatsvond in San Francisco. Ook dit jaar doet Apple weer mee aan de parade. Daarnaast hebben ze een selectie van films, muziek en e-books in de Amerikaanse iTunes Store gemaakt, allemaal over voorvechters van diversiteit en mensenrechten.

De Nederlandse Canal Parade in Amsterdam is overigens pas op 6 augustus.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 27 juni: Extra informatie over deelname van Apple aan parade toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2016, 11:17
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen apple watch, pride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.