Reacties voor: Siri leest voortaan nieuws voor met ‘Hey Siri, give me the news’

De HomePod komt eraan! Engelstalige gebruikers kunnen Apple vragen om het nieuws voor te lezen met een spraakcommando. Na de opdracht 'Hey Siri, what's the news' krijg je nieuws van zelfgekozen podcasts te horen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Werkt dit ook niet als je de Amerikaanse (Engelstalige) Apple News geïnstalleerd hebt? Of moet je je écht geografisch in Amerika of Engeland bevinden?

  2. Ik kan me herinneren dat ik in het recente verleden aan Siri een vraag kon stellen als “wat is het nieuws van vandaag”. Ik kreeg dan inderdaad wat nieuws voorgeschoteld ook al was het van het niveau “6 kippen gestolen in Leeuwarden” o.i.d. De headlines kreeg ik nooit te zien.
    Sinds kort krijg ik bij dezelfde vraag zoekresultaten van Google in beeld met enkel de Wikipedia verklaring van de woorden “Nieuws” en “vandaag”.
    In mijn beleving is Siri een teleurstellende gimmick. Krijg er amper meer van gedaan dan een keer een timer of een wekker zetten (kan natuurlijk ook aan mijn stemgebruik liggen). Dat Siri het nieuws voor gaat lezen zal in Nederland nog wel een tijdje duren.

  3. Siri is nutteloos. Swipe naar rechts op je home scherm en je ziet het laatste nieuws ook. (Mits juiste widget geinstalleerd dan)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.