Mobiele versie van Setapp op de iPhone

Reacties voor: Setapp gaat alternatieve app store naar iPhone brengen (zodra dit mogelijk is)

Setapp, bekend van de desktop, wil in 2024 een iOS-versie uitbrengen. Daarmee komt er een concurrent beschikbaar voor Apple's eigen App Store. Het lijkt erop dat Apple vanaf volgend jaar de deuren open moet zetten voor alternatieven voor de eigen App Store.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. In ieder geval moet je de app zelf installeren, dat ga ik dus niet doen want ik wil geen andere App Store op mijn toestellen zetten. Zeker niet op basis van weer een abonnement er bij.

  2. Iets met aap en mouw….hier heeft niemand wat aan. Marge voor de ontwikkelaar is hetzelfde (Setapp moet ook verdienen) en ontwikkelaar kan extra krijgen als je extra abonnementen verkoopt. Gebruiker is dus net zo duur of duurder uit. Dan blijf ik dus liever bij de app store en vertrouw op de beoordeling van Apple.

  3. Ik snap niet zo zeer het voordeel.
    Okay de installatie nu van SetApp apps gaat wat omslachtiger dan rechtstreeks via iOS AppStore downloaden. Maar hoe vaak installeer je een dergelijke app? Het is goed of niet goed, dus dat iets omslachtigere neem ik dan voor lief.
    Het wordt een andere zaak als je straks alleen nog maar rechtstreeks die apps via sideloading in SetApp kunt downloaden. Maar dat kan niet want dan is het weer tegen de regels van de EU, lijkt mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.